Αρχική » » ΑΛΤ! της 24 Ιαν 2015

ΑΛΤ! της 24 Ιαν 2015


■ Σχετική ησυχία κατά την τελευταία προε­κλογική εβδομάδα στο Αι­γαίο. Περιορισμένες και μάλλον προσεκτικές οι κι­νήσεις των Τούρκων σε αέ­ρα και θάλασσα. Να είναι άραγε η γαλήνη πριν από την καταιγίδα; 

■ Ειδική πρόνοια υπάρ­χει στις σχετικές διαταγές για την ψήφο του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί... σε μονάδες ή υπηρεσίες που βρίσκονται στο εξωτερικό. Μπορούν να πάρουν άδεια έως πέντε ημερών, στις οποίες όμως περιλαμβάνονται και οι αργίες. Με δεδομένο όμως ότι πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα μετακινήσεώς τους, είναι πολύ αμφίβο­λο αν έκανε κανείς χρήση αυτής της δυνατότητας. 

■ Ο Ελληνικός Στρατός σχεδιάζει μόνος τον ιματισμό του. Με την ενεργοποίηση των υπερσύγχρο­νων εργαλειομηχανών του 700 ΣΕ (του εργοστασίου που κάποιοι παλαιότεροι θυμούνται ως ΚΟΠΗ), προχωρούν νέα εργονομι­κά σχέδια τόσο για άρβυλα όσο και για στολές. Η πρώ­τη σειρά που θα κατασκευ­αστεί θα διατεθεί για δοκι­μαστική χρήση, ώστε από τα σχόλια των χρηστών και των μονάδων να προκύ­ψουν οι απαραίτητες βελτιώσεις. Οι πληροφορίες λέ­νε ότι τα άρβυλα θα είναι καστόρινα, αφού αυτό το μοντέλο ενέκρινε ο αρχηγός ΓΕΣ από τα τρία δείγ­ματα που ανέπτυξε το εργο­στάσιο. Όσο για τις στολές, οι κλασικές τσέπες του χι­τωνίου αντικαθίστανται από εργονομικές πλάγιες, ενώ υπάρχουν υποδοχές για ενισχύσεις στους αγκώνες και στα γόνατα. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/01/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger