Αρχική » » «Χακί» αντιδράσεις με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ

«Χακί» αντιδράσεις με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ


«Στα όπλα» βρίσκεται η στρατιωτική ηγεσία, αντιδρώντας στα σενάρια περί κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τις παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που φέρεται ότι υιοθέτησε ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος. Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θεωρεί ότι με τη θέσπιση του συστήματος των Πανελλαδικών στην εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, το οποίο διασφαλίζει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, σαφώς και έχει ανεβεί η ποιοτική στάθμη των σπουδών και του προσωπικού.... Με την άποψη της στρατιωτικής ηγεσίας ταυτίζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν οι στρατιωτικές σχολές να επιστρέψουν στο καθεστώς των πελατειακών σχέ­σεων και των πιστοποιητικών εθνικοφροσύνης, που ίσχυε μέχρι τη δεκαετία του ’80... 

(ΕΘΝΟΣ-09/01/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger