Αρχική » » ΑΛΤ! της 22 Φεβ 2015

ΑΛΤ! της 22 Φεβ 2015


► Κρίσεις για τη στρατι­ωτική ηγεσία; Μάλ­λον δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης. Άλλωστε δεν υπάρ­χουν και πολλοί «κομματι­κοί» στην ανώτατη βαθμί­δα του Στρατεύματος, ώστε να σπρώχνουν να γίνουν αποστρατείες, προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι. Εξάλλου την περα­σμένη εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάvoς Καμμένος (φωτό) είχε προγραμματισμένες επαφές σε αραβικές χώρες. Πέρα από το γεγονός ότι το ΚΥΣΕΑ δεν έχει συγκρο­τηθεί ακόμη. 

► Δεν ήταν οι στρατιωτι­κοί αίτιοι του ρουσφετιού και του βύσματος. Μια κουβέντα είπε η πολιτική... ηγεσία, αλλά η στρατιωτική και κυρίως ο αρχηγός του ΓΕΣ ήταν που έσπευσαν να στείλουν στα σύνορα τους υπεράριθμους που υπηρετούσαν στην Αττική. 

► «Επιβιβάσαμε 160 Κινέζους. Μας πήρε 20 λεπτά και οι άνθρωποι κάθισαν στο ελικοδρόμιο ήσυχα και δεν μας δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Επιβι­βάσαμε 30 Έλληνες. Μας πήρε δύο ώρες και η αναστάτωση που προκάλεσαν στο πλοίο ήταν άνευ προη­γουμένου. Μέχρι που έβαζαν τα πόδια τους πάνω στα τραπέζια του “καρέ υπολό­γων'’ όπου έτρωγαν»! Η συ­ζήτηση γινόταν κατά την επιβίβαση στα κινεζικά πλοία από Έλληνα αξιωματικό που είχε μετάσχει στη διάσωση της Λιβύης. 

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/02/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger