Αρχική » » Στη διάλυση οδηγείται η ΝΔ

Στη διάλυση οδηγείται η ΝΔ


ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ αναντιστοιχία με τη βάση της Ν.Δ., βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος απ΄ την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης, συνεχίζει το κρεσέντο κινδυνολογίας και τη μαύρη προ­παγάνδα υπέρ των θέσεων των Γερμανών και των ξένων τοκογλύφων. Ο ραγιαδισμός του Αντώνη Σαμαρά, οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία σε συρρίκνωση, προκαλώντας διαλυτικές τάσεις στο κόμμα, το οποίο προβλέπεται ότι θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, στην περίπτωση που δεν συνταχτεί με το μεγάλο εθνικό λαϊκό μέτωπο που στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα στην κρίσιμη και σκληρή διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους. 

Η θλιβερή στάση του Αντώνη Σαμαρά, έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του... κόμματος, τα οποία επισημαίνουν τον κίνδυνο της διάρρηξης των σχέσεων των πατριωτικών δυνάμεων με τη Νέα Δημοκρατία.Μια τέτοια εξέλιξη τόνιζε στην kontranews καλά πληροφορημένη πηγή, θα προκαλούσε ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων απ’ τη Νέα Δημοκρατία στο κόμμα του Πάνου Κομμένου και του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα η σημερινή συντηρητική παράταξη να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Το αδιέξοδο στρατηγικής και τακτικής στη Νέα Δημοκρατία και ειδικά το ολίσθημα του Σαμαρά να επιμένει και απ΄ τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προβάλει τον μπαμπούλα της Μέρκελ, είναι στο επίκεντρο των συναντήσεων που έχουν κορυφαία στελέχη του κόμματος με τον Κ. Καραμανλή, απ’ τον οποίο ζητούν να πάρει άμεσες πρωτοβουλίες πριν είναι αργά. 

Ο Αντώνης Σαμαράς απομονώνεται απ΄ το Καραμανλικό μπλοκ, αλλά και από τις φιλελεύθερες δυνάμεις. Η άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει θέση αντιπροέδρου στο κόμμα, είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Πάντως οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία θα είναι ραγδαίες και θ' αρχίσουν απ’ το Βορρά. Ήδη ο δημοφιλής περιφερειάρχης της κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κινείται για τη δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος, στο οποίο θα μετακινηθούν οι περισσότεροι απ΄ τους βουλευτές της Ν.Δ. στην περίπτωση που δεν επιχειρήσουν οι υπόλοιποι δελφίνοι για να ανατρέψουν τον Αντώνη Σαμαρά. 

(KONTRA NEWS-02/02/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger