Αρχική » » «Θα εφαρμόσουμε πλήρως την απόφαση του ΣτΕ»

«Θα εφαρμόσουμε πλήρως την απόφαση του ΣτΕ»


Κλείνει το μάτι στους στρατιωτικούς ο Πάνος Καμμένος 

«Θα εφαρμόσουμε πλήρως την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας σχετικά με την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών που έχουν γίνει στους εν ενεργεία στρατιωτικούς και τους αποστράτους», είπε στην ομιλία του στη Βουλή ο ΥΠΕΘΑ, 

Πάνος Καμμένος. «Η αποκατάσταση όλων των αδικιών αποτελεί το πρώτο μέλημα του προγράμματος μας και... έχει ήδη δοθεί εντολή για την άμεση έναρξη της διαδικασίας για τη μισθολογική αποκατάσταση των στελεχών, που δέχθηκαν μία δριμεία μισθολογική επί­θεση τα τελευταία χρόνια, με μισθολογικές απώλειες σε ποσοστό άνω του 50%», επισήμανε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Υπενθυμίζουμε ότι η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με ομόφωνη απόφασή της, έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές και υποχρέωνε την κυβέρνηση να νομοθετήσει την επιστροφή στο μισθολογικό καθεστώς του Ιουνίου του 2012 για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και αποστράτους. 

Η ΝΔ είχε προχωρήσει σε μερική μόνο αποκα­τάσταση των αδικιών, εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ κατά το ήμισυ. Επίσης, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι προχώρησε στη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας και ειλικρι­νούς συνεργασίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, τόσο με τις Ενώσεις αποστράτων, όσο και με αυτές των εν ενεργεία στελεχών. «Στο πλαίσιο αυτό», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «δρομολογήσαμε ήδη τη σύσταση γραφείου του συντονιστικού συμβουλίου των τριών Ενώσεων Αποστράτων εντός του ΥΠΕΘΑ». 

Χ.Α.Κ. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/02/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger