Αρχική » » ΑΛΤ! της 01 Μαρ 2015

ΑΛΤ! της 01 Μαρ 2015


ΤΕΛΙΚΑ πόσα από τα 11 ελικόπτερα ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού πετούν; Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης K. Ήσυχος (φωτό) μιλούσε για δύο (διαθεσιμότητα κά­τω του 20%), κάτι που θα ήταν τραγικό. Ο Στρατός διαβεβαιώνει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να απογειώσει επτά. Ποια είναι η πραγμα­τικότητα; Μάλλον ο Στρα­τός ξέρει καλύτερα. Τώρα τι θα γίνει με τη διερεύνηση του συμβολαίου είναι άλλο θέμα. Αναμένονται στην Αθήνα πολύ σύντομα εκ­πρόσωποι του κατασκευαστικού ευρωπαϊκού consortium για συνομιλίες, προκειμένου να λυθεί το θέμα. Να θυμίσουμε ότι το δωδέκατο ελικόπτερο είναι έτοιμο να παραδοθεί, αλλά η ελληνική πλευρά «παγώ­νει» τη διαδικασία μέχρι να διευθετηθούν τα ζητήματα. Και περιμένουν άλλα 16, έως τα 28 της συνολικής πα­ραγγελίας... 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ η στρατι­ωτική ηγεσία ότι οι αποθήκες συμπληρώσεων αδειάζουν; Ότι καιρό τώρα διατίθεται...
στους νεοσυλλέκτους ιματισμός από τα αποθέματα επιστράτευσης και έκτακτων αναγκών; Ότι οι αποθήκες της κεντρικής Ελλάδας έχουν αδειάσει και τώρα μπαίνει χέρι και σε αυτές της βόρειας Ελλάδας; Μήπως κάποιος πρέ­πει να τραβήξει τα αυτιά των υπευθύνων για τον εφοδιασμό; Η μήπως υπάρ­χουν επιλεκτικές ασυλίες; 

ΝΑΙ μεν επισκέφθηκε όλες τις ελληνικές βιομηχανίες στην έκθεση IDEX του Αμπού Ντάμπι ο κ. Καμμένος, αλλά δεν είχε να πει καλά λόγια για όλες. Ιδιαίτερα καυστικός ήταν απέναντι στη διοίκηση τη ΕΑΒ (τον εκλεκτό του Ευ. Βενιζέλου Δημ. Παπακώστα), από την οποία ζήτησε εξηγήσεις για τις αναθέσεις εργασιών και τη μίσθωση προσωπικού από συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία. 

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-01/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger