Αρχική » » ΑΛΤ! Της 08 Μαρ 2015

ΑΛΤ! Της 08 Μαρ 2015


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣH έχουν προκαλέσει οι επιλογές των νέων προσώ­πων στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων. Τόσο ο πτέραρχος Κοσμάς Βούρης όσο και ο ναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης (χρόνια απόστρατοι και οι δύο), που επελέγησαν για τη θέση του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού αντι­στοίχων, είχαν αφήσει φή­μη έντιμων και ικανών αξι­ωματικών. Και αυτό που κυρίως χρειάζεται σε τέτοιες θέσεις είναι ακεραιότητα και εντιμότητα. Διαφαίνε­ται βέβαια ότι οι επιλογές ήταν αποτέλεσμα ενδοκυ­βερνητικής διεργασίας. Αν και κανείς από τους δύο δεν είναι δεδηλωμένος οπαδός κανενός από τα κυβερνητικά κόμματα, μάλλον τον πρώτο τον επέλεξε η πλευ­ρά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δεύτερο η πλευρά των ΑΝ.ΕΛ. Εκ του αποτελέσματος κρινόμενη, αυτή η διεργασία υπήρξε όντως εποικοδομητική.... 

ΠΡΩΤΗ φορά είδε η κυρία Δούρου (φωτό) -έτσι τουλάχιστον δήλωσε- το κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, πε­τώντας μαζί με τον κ. Καμ­μένο και τους στρατιωτικούς γιατρούς στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα. Το μό­νο που αποδεικνύει με τη δήλωση αυτή είναι ότι βρίσκεται πολύ μακριά από την ελληνική κοινωνία, η οποία βλέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις να σπεύδουν για την ανακούφιση της σε κά­θε ανάγκη και ανταποκρινόμενες σε κάθε πρόσκλη­ση. Γιατροί, μηχανικό, διασώσεις, αεροδιακομιδές είναι μόνον μέρος της καθημερινής προσφοράς του Στρατού στην κοινω­νία, η οποία γνωρίζει και αναγνωρίζει. Η περιφερειάρχης όμως δηλώνει ότι έχει πλήρη άγνοια! 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger