Αρχική » » Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων μέσα στο ΄15

Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων μέσα στο ΄15


Βρέθηκαν τα χρήματα για την υλοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ. 

Εντός του 2015 επανέρχονται στα επίπεδα του 2012 οι μισθοί και οι συντάξεις των στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμά­των Ασφαλείας, σε υλοποίηση της εξαγγε­λίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πά­νου Καμμένου, για αποκατάσταση της αδικίας. 

Ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει προ ημερών πως τα απα­ραίτητα κονδύλια για την υλοποίηση της απόφασης του... Συμβουλίου της Επικράτειας έχουν βρεθεί. «Από το υπουργείο Άμυνας αφαίρεσα από κωδικό των εξοπλισμών 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι για τους εν ενεργεία, και ένα άλλο κονδύλι για τους συνταξιούχους. Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας ισχύος είναι ο άν­θρωπος. Τι να τα κάνω τα ακριβά όπλα, όταν πεινούν οι άνθρωποι οι οποίοι χειρίζονται τα όπλα», ήταν τα λόγια του υπουργού. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έχει υπογρά­ψει τη σχετική κοινή απόφαση και απομένει μόνο η υπο­γραφή και των συναρμόδιων υπουργών. 

Ο στόχος της κυ­βέρνησης είναι να δοθούν εντός του τρέχοντος έτους και τα αναδρομικά που προέκυψαν στο διάστημα αυτό, είτε εφάπαξ (για τα μικρά πόσα) είτε σε έως και 24 μηνιαίες δόσεις (για τα μεγαλύτερα). 

Το μόνο που απομένει είναι η σύσταση ειδικής επι­τροπής η οποία θα συντάξει την κοινή υπουργική διάτα­ξη, που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή. Κάτι που θα γί­νει εντός των επόμενων ημερών. 

Κώστας Παπαδόπουλος 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-28/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger