Αρχική » » Πρόστιμο 200.000 ευρώ για τα αναδρομικά ένστολων

Πρόστιμο 200.000 ευρώ για τα αναδρομικά ένστολων


Πρόστιμο 200.000 ευρώ για μη εφαρμογή της απόφασης της ολομέλειας του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές των αποδοχών των στρα­τιωτικών όλων των Σωμάτων, καλείται να πληρώσει το υπουργείο Οικονομικών. 

Η τριμελής επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ υπό τον πρόεδρο του ανώτατου δικαστηρίου, Σωτήρη Ρίζο, επιδίκασε... με 4 αποφάσεις πρόστιμο 50.000 ευρώ, που καλείται να καταβάλει το υπουργείο Οικονομικών στις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών Υπαλ­λήλων, Αξιωματικών Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος καθώς και στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, αντίστοιχα. Στις αποφάσεις τονίζεται μάλιστα, πέραν της καταβολής του προστίμου, η υποχρέωση της κυβέρνησης να συμμορφωθεί με την ακυρωτική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, που εκτός από την αντισυνταγματικότητα των περικοπών στις αποδοχές των ένστολων βάσει Μνημονίου, έκρινε ότι θα πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά οι διαφορές των απο­δοχών καθώς και την επαναφορά των μισθών των ένστολων στα προ Μνημονίου επίπεδα. 

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-17/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger