Αρχική » » ΑΛΤ! Της 22 Μαρ 2015

ΑΛΤ! Της 22 Μαρ 2015


ΑΠΟ ΝΑΥΑΡΧΟ σε ναύαρχο η διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Πρόεδρος στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας εί­ναι ο ναύαρχος Γιάννης Δεμίρης. Στο νέο Δ.Σ., που αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα έως το τέλος του μήνα, τη θέση του διευθύ­νοντος συμβούλου αναμέ­νεται να αναλάβει ο πρώην αρχηγός του ΓΕΝ, ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης. Και οι δύο είχαν διατελέσει κυ­βερνήτες στη φρεγάτα «Ψαρά», την οποία μάλιστα ο πρώτος είχε παραδώσει στον δεύτερο. Για πρόε­δρος, όπως πληροφορού­μαστε, προαλείφεται ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θ. Βα­σιλείου. 

ΠΑΝΤΩΣ πολλοί θα βρεθούν προ εκπλή­ξεων μόλις ο Κοσμάς Χρηστίδης (φωτό) αναλάβει τα νέα του... καθήκοντα. Οι αίτι­οι της κακοδαιμονίας των ΕΑΣ θα έχουν να αντιμετω­πίσουν έναν ιδιαίτερα οξύ­νουν, έντιμο αξιωματικό, τον οποίο χαρακτηρίζει η εμμονή στην εφαρμογή των σωστών αποφάσεων. Αν λοιπόν κάποιοι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να τον «πιάσουν κορόιδο» ή να τον παραπλανήσουν, καλύ­τερα για τους ίδιους να τα μαζεύουν από τώρα. 

ΠΟΛΥ φτωχή μέχρι στιγμής η κοινοβουλευτική δραστηριότητα για το υπουργείο Εθνικής Αμύ­νης. Στον διαδικτυακό τόπο του ΥΠΕΘΑ βλέπουμε ότι έχει απαντηθεί από τον υπουργό μία μόνο ερώτη­ση, σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις αποδοχές των στρατιωτικών. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2014 ο αντί­στοιχος αριθμός απαντήσεων ήταν 40. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger