Αρχική » » ΤΟ 4ΑΣΤΕΡΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ

ΤΟ 4ΑΣΤΕΡΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ


Γράφει ο Άρης Σπίνος 

Κανένας δεν έχει απαίτηση μόλις αλλάζει ο υπουργός να πηγαίνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και να τον πλακώνει στις μπουνιές. Οφείλει να υπηρε­τεί τους δημοκρατικούς κανόνες που ορίζουν ότι το στράτευμα λειτουργεί ακομμάτιστα και ανε­πηρέαστα απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση. Είναι προφανές όμως ότι από υπερβολικό ζήλο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ το ξέχασε αυτό! Είναι γνω­στό ότι τα προηγούμενα έτη η παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος γίνονταν από την κοινο­βουλευτική χούντα Σαμαρά και Βενιζέλου, και με όλους τους προγενεστέρους Παπαδήμο και Σια, χωρίς τον Ελληνικό λαό. 

Μια σιδερόφρακτη παρέλαση ντροπής και αίσχους! Για αυτό το καθεστώς που ντρόπιαζε κάθε Έλληνα... η σιωπή του αρχηγού ΓΈΕΘΑ ήταν εκκωφαντική. Ο λαλίστα­τος καθ' όλα Στρατηγός Κωσταράκος που κάθε λίγο και λιγάκι «ανεβάζει» στο tweet στον προσωπικό του λογαρι­ασμό συμβουλές και «φιλοσοφικά αποφθέγματα», φέτος γεμά­τος χαρά και περίλαμπρη στρατιωτική υπερηφάνεια μας ενημέρωσε στον προ­σωπικό του λογαριασμό ότι: «Η παρέλαση της 25 Μαρτίου φέτος θα είναι μία μαζική εκδήλωση του λαού και των ενό­πλων δυνάμεων για να τιμήσουν την εθνεγερσία». Για το αίσχος των προηγούμενων ετών γιατί ο Κωσταράκος δεν είχε βγάλει άχνα; Συμφωνούσε με την παρέλαση του 2012, 2013 και του 2014; Ο στρατηγός ζυγίστηκε και εμφανιστεί λιποβαρής. Το γεγονός ότι ο νέος υπουρ­γός Άμυνας δεν τον αποκεφάλισε, φρο­νώ ότι δεν πρέπει να έχει ως ανταπόδοση ένα γλείψιμο προηγουμένου εκ μέρους του. Η στρατιωτική αξιοπρέπεια είναι πάνω από όλα και πάνω απ' όλους. Στρατηγέ έβαλες «μαύρη πινελιά» σε μία εξαίρετη στρα­τιωτική καριέρα. 

(ΑΚΡΟΠΟΛΗ-23/3/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger