Αρχική » » Π. Καμμένος: Δόθηκε μίζα 41.900.000 €

Π. Καμμένος: Δόθηκε μίζα 41.900.000 €


Καταγγελία-βόμβα του υπ. Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση της προμήθειας των μεταφορικών ελικοπτέρων ΝΗ-90. 

Ανδρέας κούτρας 
akoutras@dimokratianews.gr

Η υπόθεση της προμή­θειας των μεταφορι­κών ελικοπτέρων ΝΗ- 90 φαίνεται ότι οδεύει προς Εξεταστική Επι­τροπή, αφού, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πά­νος Καμμένος, από τις 30 Ιανουά­ριου η εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου έχει προωθήσει στη Βουλή τη δι­κογραφία για τη διερεύνηση πολιτικών ευθυνών. «0 φάκε­λος που εστάλη από εμάς στην κυρία Ράϊκου αφορά μη πο­λιτικά πρόσωπα και εμπλουτίζεται συνεχώς» είπε ο κ. Καμ­μένος. 

0 υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας για τη συ­γκεκριμένη προμή­θεια, είπε ότι υπάρ­χουν στοιχεία... για πληρωμές 240.000.000 ευρώ χω­ρίς τιμολόγια, ένα τραπεζικό swap 41.900.000 ευρώ, το οποίο μάλι­στα χαρακτήρισε ως «μίζα», και πολλά προβλήματα όσον αφορά τα αντισταθμιστικά ωφελήματα, αφού η εταιρία που ανέλαβε την υλοποίησή τους και ιδρύθηκε το 2010 έκτοτε έχει αλλάξει 11 φο­ρές έδρα. Μάλιστα, μιλώντας σε περιφερειακό σταθμό, ο κ. Κομ­μένος έριξε και μια «βόμβα», λέ­γοντας ότι «ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μέσα για τροχαία παρά­βαση σε σχέση με όσα έχουν κά­νει άλλοι»! 

0 κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην υπόθεση των υποβρυχί­ων τύπου 214, για την οποία -με αφορμή το δημοσίευμα της «κυ­ριακάτικης δημοκρατίας»- είχε χθες επικοινωνία με τον υπουρ­γό Επικρατείας για την Καταπολέ­μηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη, προκειμένου να του εκφράσει την αντίθεσή του σε εισαγγελικές ενέργει­ες που αφορούν τον κατηγορούμενο Μιχάλη Ματαντό, επισημαίνοντας ότι τυ­χόν υιοθέτηση δεδικασμένου (που τον βγάζει «λάδι») από τη γερμανική Δικαιο­σύνη «δεν είναι σω­στή», όπως είπε, και μπορεί να έχει αρνη­τικές συνέπειες και για άλλες υποθέσεις. 

Επίσης, ο κ. Καμ­μένος μίλησε και για μια άλλη γερ­μανική υπόθεση, όπου η εταιρία καταδικάστηκε από τις γερμανι­κές δικαστικές Αρχές για δωροδο­κία στην Ελλάδα με το ποσό των 37.000.000 ευρώ, αλλά στη δίκη αυτή δεν παρέστη εκπρόσωπος της χώρας ως πολιτικός ενάγων. «Για το θέμα αυτό ζήτησαν εξηγή­σεις από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους» είπε ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger