Αρχική » » Γιατί οι ξένοι έρχονται εδώ για επιθεωρήσεις των βιβλίων μας; Κομπιούτερ δεν έχουν, ή δεν... ξέρουν να τα χρησιμοποιούν;

Γιατί οι ξένοι έρχονται εδώ για επιθεωρήσεις των βιβλίων μας; Κομπιούτερ δεν έχουν, ή δεν... ξέρουν να τα χρησιμοποιούν;


ΕΜΕΙΣ εδώ και χρόνια γράφουμε άτι η εμφάνιση κάθε τρεις και λίγο ολόκληρης κουστωδίας από τροϊκανούς και... φαρισαίους, να αποβιβάζονται, από τις Μερσεντάρες τους, υπό την προστασία πάνοπλων φρουρών και να... ΜΠΟΥ­ΚΑΡΟΥΝ στα διάφορα υπουργεία, ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Στόχος δε, όλης αυτής της «παράστασης» ήταν ένας και μοναδικός. Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του λαού μας, ο οποίος έπρεπε να καταλάβει ότι στη χώρα μας ΚΟΥΜΑΝΤΟ κάνουν οι ξένοι. Και αυτό βασικά εδώ που τα λέμε οι ξένοι το είχαν καταφέρει. 

Με κάτι τέτοια κόλπα οι διεθνείς τοκογλύφοι, με την ΑΝΟΧΗ των προδοτών που μας κυβερ­νούσαν, έχασε ο... λαός μας την πίστη του και την αυτοπεποίθησή του, με αποτέλεσμα να απογοη­τευτεί και να ΛΟΥΦΑΞΕΙ στους καναπέδες, ανε­νόχλητοι δε οι... βάρβαροι μας εξευτέλιζαν, για να μας πάρουν πιο εύκολα το βιός μας. 

Εμείς εδώ και χρόνια φωνάζουμε πώς είναι δυ­νατόν όταν οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο, συνεν­νοούνται από μακριά μεταξύ τους με τηλεδιασκέψεις, όταν μάλιστα τα τεχνικά μέσα που υπάρχουν καθιστούν απλή υπόθεση την μεταφορά μέσα σε δευτερόλεπτα, λογιστικών καταστάσεων, βιβλίων, σχεδιαγραμμάτων και οποιαδήποτε άλ­λων στοιχείων χρειάζονται για την ενημέρωσή τους, ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί να γίνει το ίδιο ακριβώς και με τους κυρίους της μακαρίτισσας της τρόικας, ή όπως αλλιώς θέλετε να την ονομά­σουμε. 

ΓΙΑΤΙ, να μην υπάρχουν 2-3 γραφεία δίπλα στην αίθουσα που γίνονται οι συζητήσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας και των Ευρωπαίων, μέσα στα οποία να έχουν εγκατασταθεί οι ελεγκτές και οι ειδικοί των θεσμών και με τη χρήση ειδικών κομπιούτερ να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με όλα τα υπουργεία και όταν οι αντιπροσωπείες ζητούν κάποιο στοιχείο για κάποιο θέμα που συζητάνε, να το έχουν σε ΕΝΑ λεπτό, μαζί με τις φωτοτυπίες των σχετικών λογιστικών βιβλίων. Με τα σύγχρονα μέσα που υπάρχουν σήμερα, που τα κομπιούτερ μεταφέρουν ολόκληρες... βιβλιοθήκες μέσα σε δευτερόλεπτα, είναι δυνατόν οι κύριοι των θεσμών να κάνουν πολυδάπανα ταξίδια, για να βρουν τα στοιχεία που μπορούν να τους στείλουν με ένα απλό e-mail; 

Να προχωρήσουμε και παρακάτω; Αν οι... λω­ποδύτες δανειστές μας, που χρόνια τώρα μας πίνουν το αίμα, δεν μας εμπιστεύονται και φο­βούνται ότι θα τους... γελάσουμε, γιατί δεν ζητάνε να τους στέλνουν οι ελληνικές υπηρεσίες ακόμα και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΑΡΧΕΙΟ για κάθε πλη­ροφορία που θέλουν. 

Σήμερα με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί ολόκληρο το αρχείο του ελληνικού κράτους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να φθάσει στον Άρη! Αλλού όμως είναι το θέμα. Θέλουν να μας εμ­φανίζονται «LIVE» που λένε στις τηλεοράσεις, για να μας τρομοκρατούν με τις φάτσες και τις συμπεριφορές τους. 

Βεβαίως αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά. Πάν­τοτε, με όλες τις κυβερνήσεις και σε ειρηνικές και σε πολεμικές περιόδους, είχαμε πάνω από τα κεφάλια μας, τα μεγάλα αφεντικά μας για να μας παρακολουθούν και να μας δίνουν διαταγές. Και το αποτέλεσμα είναι, ότι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να καταστρέψουν τη χώρα μας. Για να δείτε σε ποιο σημείο εθνικής αναξιοπρέπειας είχαμε φθάσει, σας υπενθυμίζουμε ότι το 1950, όταν ήρθε στην Αθήνα ο Αμερικανός Στρα­τηγός Τζέιμς Βαν Φλιτ, ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Κανελλόπουλος είπε στον Αμερικανό Στρατηγό δείχνοντάς του το άγημα που παρου­σίαζε όπλα, στην επίσκεψή του στην Ακρόπολη: «Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας!!!». 

Και δυστυχώς καμία από τις... Καρυάτιδες δεν τον άκουσε, γιατί αν τον άκουγε θα του πετούσε κανένα κιονόκρανο στο κεφάλι και θα του το άνοιγε στα δύο... Ευτυχώς φθηνά την γλίτωσε... 

Κ. 
(KONTRA NEWS-13/03/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger