Αρχική » » Απίστευτο σόου Παπαδάκη με Άδωνη. “Γλείφεις τον Τσίπρα” – “Είσαι κωλοτούμπας και υβριστής του ΠτΔ”

Απίστευτο σόου Παπαδάκη με Άδωνη. “Γλείφεις τον Τσίπρα” – “Είσαι κωλοτούμπας και υβριστής του ΠτΔ”


Ένα απίστευτο… σόου, έζησαν όσοι παρακολούθησαν την πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Παπαδάκη, και εκ των βασικών καλεσμένων τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε και άλλες φορές στο παρελθόν ομηρικές αντιπαραθέσεις με τον πετυχημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή, αυτή τη φορά ωστόσο…

παράγινε το κακό.

“Γλείφεις τον Τσίπρα”, ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Γιώργου Παπαδάκη, με αφορμή τη θεματογραφία της εκπομπής.

“Είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής και ο μεγαλύτερος υβριστής του Προέδρου της Δημοκρατίας”, ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενος σε σκληρούς χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

ysterografa.gr









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger