Αρχική » » Αρχηγοί με θητεία

Αρχηγοί με θητεία


Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπήκε η θεσμοθέτηση συγκε­κριμένης θητείας για τους αρχηγούς των ΓΕ. Έτσι, και οι αρχηγοί θα έχουν σαφή ορίζοντα για την υλοποίηση του σχεδιασμού τους και θα αποτραπεί το φαινόμενο (παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ...) της αλλαγής αρχηγών με ρυθμούς... πολυβόλου. 

Το θέμα εί­χε ψηλά στην ατζέντα, από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, ο ...Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, και κατά τις τελετές παράδοσης-παραλαβής της περασμένης εβδομάδας, ο ΥΕΘΑ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη η νομοθέτηση θητείας αρχηγών 2+1 χρόνια ή 2+2 χρόνια, προκειμένου να υπάρχει από εδώ και πέρα μια πιο εύρυθμη λειτουργία στις Ένοπλες Δυνάμεις. Από την άλλη, αυτή ακριβώς η εξαγγελία οδήγησε τον Στέφανο Γκίκα στην κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για τους λόγους της αποστρα­τείας του Α/ΓΕΣ, που μετά βίας έκλεισε χρόνο στη θέση του... 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-07/03/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger