Αρχική » » Το κατάντημα της Δημοκρατίας. “Αξιωματική Αντιπολίτευση” η Χρυσή Αυγή

Το κατάντημα της Δημοκρατίας. “Αξιωματική Αντιπολίτευση” η Χρυσή Αυγή


Δεν θα περίμενε φυσικά κανείς τίποτα διαφορετικό… Στην πρώτη ομιλία του στη Βουλή μετά την αποφυλάκισή του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος άφησε περίπου στο απυρόβλητο την κυβέρνηση Τσίπρα, και έβαλε πανταχόθεν κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έδειξε με τη σκληρή ρητορική του κατά του πρώην πρωθυπουργού...
και μεγάλου ηττημένου των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ότι θα επιχειρήσει να επενδύσει στη δική του “ραγισμένη” εικόνα, και κατά συνέπεια στη δύσκολη πολιτική θέση στην οποία έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία, για να αποκομίσει πολιτικά κέρδη η εθνικιστική οργάνωση που διώκεται από τη Δικαιοσύνη για εγκληματική δράση.

Από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να παίξει τον ρόλο της “Αξιωματικής Αντιπολίτευσης”, σπρώχνοντας τη Νέα Δημοκρατία στο περιθώριο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει.

ysterografa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger