Αρχική » » Το ιδανικό τηλεκοντρόλ

Το ιδανικό τηλεκοντρόλ


Έγχρωμη τιβί ασπρόμαυρη ζωή, έλεγε το σύνθημα, αλλά ξεπεράστηκε. Μαύρο στην τιβί αμήχανη ζωή, λέει η πραγματικότητα.

Χθες είχαν πεντάωρη στάση εργασίας τα τρόλεϊ. Μια δυσκολία της καθημερινότητας πρακτικής φύσεως - άρα σημαντική για τους καιρούς που περνάμε. Ωστόσο, δεν ασχολήθηκε κάποιος και τόσο πολύ με το θέμα. Ούτε οι επιβάτες ούτε οι οδηγοί. Σαν να μην υπήρχε ανάγκη για τρόλεϊ. Χθες έγινε και κάτι άλλο: Επεσε το σήμα των ιδιωτικών καναλιών. Πάμπολλοι αμετανόητοι τηλεθεατές, αν και δεν υπήρχε σήμα στους δέκτες τους, πεισματικά και μηχανικά, άλλαζαν πανικόβλητοι κανάλια που έδειχναν... μαύρο. 

Πατούσαν και ξαναπατούσαν εις μάτην κουμπιά στα τηλεχειριστήρια, λες και θα τα πονούσαν αρκετά για να... αλλάξουν μυαλά και να συμβιβαστούν με τη θέληση του τηλεορασόπληκτου, που απαιτεί να γεμίζει κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου του με πολύχρωμο και φωνασκούντα κατιμά. Είναι εκατοντάδες τα εκατομμύρια των φαινομενικά υγιών ανθρώπων που λειτουργούν με μηχανική (τώρα ψηφιακή) υποστήριξη. Δεν αντέχουν το οξυγόνο της δικής τους σκέψης και αναπνέουν πνευματικά μόνο μέσα από το φίλτρο που βρίσκεται στο σκάφανδρο των τηλεμουτσούνων. Ούτε να αποφασίσουν για κάτι μπορούν, αν δεν τους υποβληθεί το πόρισμα της «ελεύθερης» βούλησής τους από τους διαχειριστές της ψηφιακής προπαγάνδας.

Δημόσια Τάξη

Θέλετε καταστολή με Κ κεφαλαίο; Υπάρχει και μπορεί να λειτουργήσει με ποσοστά αποτελεσματικότητας 100%, χωρίς να προκύψει ούτε μία καταγγελία για υπερβολική χρήση βίας. Δεν χρειάζεται θωρακισμένα οχήματα με εκτοξευτές νερού ούτε χημικά ούτε πλαστικές σφαίρες ούτε κλομπ. Δύναται να εξυπηρετήσει την Πολιτεία αμισθί και επί εικοσιτετραώρου βάσεως. Δυστυχώς, αυτό το δυνητικό υπερόπλο της Αστυνομίας δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία με νομοθέτημα. Μόνο το ένστικτο, το μητρικό φίλτρο μπορεί να κάνει τη δουλειά. Στις μικρές φωτογραφίες βλέπετε κουκουλοφόρο της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ να τρώει φάπες από τη μανούλα του εν μέση οδώ, επειδή συμμετείχε σε επεισόδια. Το σχετικό βίντεο είναι δημοφιλέστατο στο ίντερνετ. Μικρέ, βγάλε την κουκούλα και πιες το γαλατάκι σου γρήγορα.

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-29/04/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger