Αρχική » » Η ανέλπιστη χειραψία Άδωνι- Καμμένου!

Η ανέλπιστη χειραψία Άδωνι- Καμμένου!


Μια ανέλπιστη χειραψία και μάλιστα με ελα­φρύ χαμόγελο, όπως το αποτύπωσε ο φωτογρα­φικός φακός, είχαν στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ΥΕΘΑ, Πάνο Καμμένο και τελικά αντάλλαξαν μία χειρα­ψία. Θυμίζουμε πως οι δύο άνδρες έχουν γράψει μία από τις πιο ισχυρές πολιτικές κόντρες με προ­σωπικές μάλιστα επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, η οποία μάλιστα κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Λάτρεις και οι δύο του twitter είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες, ενώ έχουν φτάσει μέχρι και στα... δικαστήρια. Η χειραψία έγι­νε υπό το βλέμμα της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία επίσης συμμετείχε στην επιτροπή και μάλιστα τράβηξε τα βλέμματα, καθώς ήταν ιδιαίτερα όμορφη και κομψή. Αμέσως μετά την χαιρετούρα, Άδωνις και Όλγα έκατσαν μαζί και αποκαταστάθηκε η... ισορροπία. 

(ΑΚΡΟΠΟΛΗ-27/04/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger