Αρχική » » ΑΛΤ! της 03 Μαΐου 2015

ΑΛΤ! της 03 Μαΐου 2015


ΜΠΡΑΒΟ στους Κύπριους εφέδρους που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 189 συμμετέχοντες στην άσκηση «Μακεδονομάχος 2015», που έγινε στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Η επιτυ­χία αυτή είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι στη Μεγαλόνησο η εφεδρεία τιμάται και εκπαιδεύεται. Μήπως κάτι πρέπει να δι­δαχτεί από αυτούς το εθνι­κό κέντρο, το οποίο δεκα­ετίες τώρα παραμελεί συ­στηματικά την οργάνωση και την εκπαίδευση των εφέδρων μας; 

ΑΣΧΕΤΑ με το τι πι­στεύει κανείς για την αναβάθμιση των αεροσκα­φών Ρ-3, το να στοχοποιεί τον ...γενικό γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη (φωτό) είναι τουλάχιστον άδικο. Οι αρμοδιότητές του (που έχουν να κάνουν με το πολιτικό προσωπι­κό) δεν τον εμπλέκουν με αποφάσεις για τους εξοπλισμούς. Το γεγονός, εξάλλου, ότι ως απόστρατος είχε προσπαθήσει να ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο εμείς τουλάχιστον το θεω­ρούμε αξιέπαινο και όχι καταδικαστέο. Όμως ο ίδιος, αντί να βγει να απα­ντήσει λιτά και περιεκτι­κά, περιέπεσε σε ασάφειες ουδόλως δημιουργικές, με μια σχοινοτενή ανα­κοίνωση, που καταλήγει στην προσφιλή έκφραση περί «μονταζιέρας». Άξιος της τύχης του... 

ΔΕΝ φτάνει που κάναμε εκδήλωση για την επέτειο της γερμανικής εισβολής στην Ελλά­δα, στις 6 Απριλίου. Ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ Κώστας Ήσυχος ήθελε πανη­γύρια και στην επέτειο της εισόδου των γερμανικών στρατευμάτων στην Αθή­να, στις 27 Απριλίου. Κόλ­λημα και αυτό με επετείους ήττας και μιζέριας! 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/05/2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger