Αρχική » » “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Ο κολλητός του Άκη, το ημερολόγιο, το 1 εκ. ευρώ και τα ... βοσκοτόπια

“ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Ο κολλητός του Άκη, το ημερολόγιο, το 1 εκ. ευρώ και τα ... βοσκοτόπια


ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ. 
 Είναι παγκοίνως παραδεκτό και αποδεκτό και από τον ίδιο ότι επί κραταιών ημερών του φυλακισμένου βαρόνου, επίορκου υπουργού Εθνικής Άμυνας και παρ’ ολίγον πρωθυπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν ο καλύτερος του φίλος. 

[Γράφει ο Στέφανος Χίος] 

Αυτό που λέμε κολλητός. Αυτοκόλλητος! Μέχρι παρεξηγήσεως. Όπως τονίζει διαρκώς και ο ίδιος ο δημοσιογράφος του στρατιωτικού ρεπορτάζ, Δήμος Βερύκιος, ουδείς υπεράνω κριτικής. Μετά την προφυλάκιση του Έλληνα «Αλ Καπόνε», του βασιλιά της μίζας και της αρπαχτής, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια για τον κ. Δήμο Βερύκιο, λέγονταν πολλά. Τα συγκέντρωσε όλα και τα είπε δημόσια μια «καλή του φίλη», η επίσης δημοσιογρά­φος κυρία Έλενα Ακρίτα, μια μέρα που τσακώθηκαν για ένα θέμα «ομοφοβίας». 

Ανέφερε επί λέξει η κυρία Ακρίτα: «...Χίλια συγγνώμη που δεν ασχολήθηκα μαζί σας νωρίτερα, αλλά σας...
βαριέμαι αφόρητα. Τον τελευταίο καιρό όμως, αντλείτε το 15λεπτάκι της δημοσιότητας που σας αναλογεί περιφέροντας ως γυρολόγος, από εκπομπή σε εκπομπή χρυσαυγίτικα δημοσιεύματα που με αφορούν: άλλωστε, οι πηγές του κάθε δη­μοσιογράφου είναι ανάλογες με το ήθος του. Οι υπεύθυνοι που τα διακινούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, μια που έχουν ήδη κατατεθεί, από μένα, μηνύσεις αλλά και αγωγές εις βάρος τους

Η επίμαχη ερώτηση του χρυσαυγίτη Χρ. Παππά που κατατέθηκε τότε στην Βουλή -αποσύρθηκε άρον άρον, όταν κατάλαβε την γκάφα του. Εσείς συνεχίζετε. Κι αυτό διότι σας αποκάλεσα “ομοφοβικό ΠΛΗΝάδελφο”, όταν επιτεθήκατε χυδαία σε γκέι συμπολίτη μας. 

Για να τελειώνουμε. Έχω κινηθεί νομικά εναντίον όλων αυτών των φασιστικών μορφωμάτων και πλέ­ον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Εγώ έδωσα τις απαντήσεις μου. Εσείς δώσατε τις δικές σας; Έχετε εξηγήσει επαρκώς μετά το μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων: 

1). Γιατί σας αναφέρει ΟΝΟΜΑ­ΣΤΙΚΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο ημερολόγιο του; 
2). Γιατί εσάς ΕΙΔΙΚΑ κι όχι τους δεκάδες άλλους δημοσιογράφους που κάλυπταν τότε το ρεπορτάζ του υπουργείου Άμυνας; 
3). Γιατί συναντηθήκατε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΦΟΡΕΣ μαζί του μόνο την περίοδο 2010-2011; 
4). Γιατί κάποιες συναντήσεις των δυο σας δεν έγιναν στο υπουργείο, αλλά στο διαβόητο σπίτι του Άκη στην οδό Κόμνα Τράκα; 
5). ΚΑΙ 30 φορές ΚΑΙ κατ’ ιδίαν στο σπίτι του; 
6). Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ προφανώς; 
7). Γιατί τον υπερασπιζόσασταν με τέτοιο πάθος τον καταχραστή πρώην υπουργό; Οι “ανάγκες του ρεπορτάζ” δεν υπήρχαν πια -φυ­λακή ήταν πλέον ο Άκης. Κι επειδή εγώ δεν ρίχνω μπαλωθιές στον αέρα όπως εσείς - παραθέτω και το ηχητικό ντοκουμέντο: ΛΕΤΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ: «Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ»! 

Τα περιουσιακά στοιχεία του φίλου του Άκη 

Μια ματιά στα εμφανή(για τα αφανή μπορεί να μας εξηγήσει ο ίδιος εάν υπάρχουν ή όχι) περιουσιακά στοιχεία του φίλου του Άκη, πείθουν ότι τουλάχιστον μέχρι το 2010, αποτελούσε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους της ιδιωτικής τηλεόρασης. 

Σύμφωνα με πληρο­φορίες από καλές πηγές φέρεται να έχει δηλώσει πολύ πάνω από 1.000.000 ευρώ μέσα σε μια πε­νταετία. Το 2004, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο κ. Βερύκιος ήταν ένας φτωχός πλην τίμιος ρεπόρτερ, λαμβάνοντας κοντά στα 120.000 ευρώ (λίγο πάνω από το μισθό ενός βουλευτή). Το ίδιο και το 2005. Το 2006 όμως (επί εποχής υπουργού Εθνικής Άμυ­νας, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου)ο γνωστός δημοσιογράφος φέρεται να διπλασίασε τα εισοδήματα του φτάνοντας κοντά στα 250.000 ευρώ. Το 2007 υπήρξε αφαίμα­ξη ενώ το 2008 και το 2009 το πουγκί φαίνεται να μικραίνει και να πέφτει στα 200.000 ευρώ. Μιλάμε για ετήσιο εισόδημα. Ο δημοσιογράφος (παρεξηγημένος είναι αλήθεια) διαθέτει 10 στρέμματα... βοσκοτόπια στην Λευκάδα και μια εταιρεία (την διατηρούσε τουλά­χιστον μέχρι το 2010) με εμπνευ­σμένους συνεργάτες «στρατηγικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού», με έδρα την Λεωφόρο Συγγρού. Τώρα τι είναι αυτά που έλεγε η άσπονδη φίλη του Έλενα Ακρίτα για τα «ημερολόγια του Άκη», πιθανόν μόνον αυτή τα γνωρίζει. Εμείς ξέρουμε ότι τον Δήμο, δεν τον αγγίζει τίποτε... 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-12/05/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger