Αρχική » » Ξεβολεύτηκαν 1.360 «βύσματα»

Ξεβολεύτηκαν 1.360 «βύσματα»


Ούτε ένας ούτε εκατό, αλλά 1.360 φαντάροι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το τελευταίο τρίμηνο τα σύνορα του... υπουργείου Άμυνας στη Μεσογείων και να με­ταφερθούν στα πραγματικά σύνορα προκειμένου να υπηρετήσουν τη θητεία τους εκεί όπου είναι όντως αναγκαίοι. Ανάμεσά τους βρίσκονται και γόνοι ευκατάστατων οικογενειών από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που είδαν τα βλαστάρια τους να ξεβολεύονται και γι' αυτό έχουν άχτι τον Πάνο Καμμένο. 

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και τον Ιανουάριο στρατιωτικές μονάδες αιχμής, όπως αυτή στο ...Σουφλί, είχαν κάλυψη μικρότερη του 10%. Την ίδια ώρα, οι προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠΕΘΑ είχαν αφήσει επί πενταετία χωρίς βλήματα υπερσύγχρονα όπλα, όπως τα άρματα μάχης Leopard Hell, καθιστώντας τα στην ουσία άχρηστα... 

Γ. Σ. 
(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-07-13/05/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger