Αρχική » » Άνοιξαν την πόρτα τους στο πολιτικό προσωπικό

Άνοιξαν την πόρτα τους στο πολιτικό προσωπικό


Άμεση η ανταπόκριση των αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ στο αίτημα των υπαλλήλων. 

Απευθείας συναντήσεις με την ΠΟΕ-ΥΕΘΑ είχαν δύο αρχηγοί Γενικών Επιτελείων, του ΓΕΣ και του ΓΕΝ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτη­μα των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ για συνάν­τηση μαζί τους, αίτημα που οι πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΠΕΘΑ έχουν απευθύνει σε όλους τους αρχηγούς. 

Μια κίνηση που ίσως να δημιουργεί την ελπίδα στα στε­λέχη πως σε κάποια, όχι μακρινή στιγμή θα ...ακολουθήσουν και ανάλογες συναντήσεις με τις Ενώσεις των Στρατιωτικών για τα προβλήματα των στελεχών. 

Τον Α/ΓΕΝ, μάλιστα, είδε και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ, που του παρουσίασε τα θέματα που απα­σχολούν τους τεχνικούς υπαλλήλους του ΓΕΝ και συγκεκρι­μένα το αίτημα για την αναβάθμιση ναυστάθμων - μονάδων συντήρησης σε υποδομές και εξοπλισμό, την υπο-στελέχωση των ναυστάθμων και των μονάδων συντήρησης σε τεχνικές ειδικότητες, καθώς και την αξιολόγηση εκθέσεων των τεχνι­κών ασφαλείας και των γιατρών για παρεμβάσεις βελτίωσης των συνθηκών περιβάλλοντος και εργασίας. 

Ταυτόχρονα, έθεσε ζητήματα εκπαίδευσης προσωπικού, το αίτημα για χο­ρήγηση μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) στους τεχνι­κούς εργαζομένους και για επαναχορήγηση γάλακτος σε αυ­τούς που πραγματικά το δικαιούνται, την ανάγκη για επανα­σχεδιασμό των δρομολογίων στα μεταφορικά μέσα προσω­πικού, καθώς και τα παράπονα για τον μεγάλο χρόνο αναμο­νής στα εξωτερικά ιατρεία του ΝΝΑ και για την αύξηση του ποσοστού συμμετοχής στα φάρμακα, από 5%, σε 15%. 

Τέλος, όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, τέθηκε υπόψη του αρχηγού και το θέμα για τη «γεωμετρική αύξηση της ώρας εργασίας των συνεργείων, που παρατηρεί­ται στα ΦΕΚ κοστολόγησης παρεχόμενων υπηρεσιών των ΕΔ». Πεποίθηση όλων είναι πως λύσεις μπορεί να βρεθούν άμεσα, αρκεί βέβαια να χρηματοδοτηθούν... 

Κώστας Αττίας
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-09/05/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger