Αρχική » » Η ευθύνη ανήκει στους αρχηγούς

Η ευθύνη ανήκει στους αρχηγούς


Τα όσα έγιναν στο δικαστήριο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Κώστα Σημίτη και τον Ευ. Βενιζέλο επιβεβαίωσαν και με το παραπάνω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υφίσταται πλέον ως πολιτική οντότητα. Ο κόσμος το έχει σιχαθεί, δεν θέλει κανέναν να βλέπει μπροστά του και ευθύνη γι’ αυτό το χάλι έχουν τα ίδια τα στελέχη του και ειδικά οι αρχηγοί του. 

Ο Κώστας Σημίτης, ο πρώτος πρωθυπουργός που τόσο κυνικά άνοιξε την πόρτα στη διαπλοκή, λυπήθηκε...
για τις μίζες του Άκη! «Λυπάμαι διότι όλες αυτές οι αθλιότητες συνέβησαν επί δικής μου πρωθυπουργίας», είπε επί λέξει, χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγ­γνώμη που ως πρωθυπουργός και πολιτικός προϊστάμενος του Άκη δεν είχε πάρει χαμπάρι το παραμικρό. Ο Σημίτης, αν και παραδέχθη­κε ότι επί πρωθυπουργίας του γινόταν «πάρτι» κλοπής του δημοσίου χρήματος, απέφυγε να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες. 

Τα ίδια ή περίπου τα ίδια και με τον Ευ. Βενιζέλο. Αυτός, μάλιστα, έδειξε ακόμα πιο κυνικός, ενδιαφερόμενος μόνο για το κόμμα και τα ποσοστά του! Το μόνο που βρήκε να πει στο δικαστήριο ήταν ότι λόγω του Άκη την πλήρωσε πολιτικά και εκλογικά το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος στις τελευταίες εκλογές! Κουβέντα για τα δισεκατομμύρια που πληρώσαμε για εξοπλισμούς και μίζες στα εξοπλιστικά! 

Κουβέντα για την ηθική διάσταση του πράγματος από τον Ευ. Βενιζέλο που ήταν φίλος, λόγω Θεσσα­λονίκης, με τον Άκη και πολλές φορές συνεργά­ζονταν εκλογικά! Ούτε μία συγγνώμη... 

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-16/05/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger