Αρχική » » Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους


Γράφει ο Γιώργος Α. Κουρής

Πού είσαι Θεόδωρε για να κάνεις κανένα γιουρούσι. Τεράστια, πληρωμένη ακριβά προπαγάνδα για να τρομοκρατήσουν τον Αλέξη και τον ελληνικό λαό. ΟΛΑ τα ...καρακόλια της παραπληροφόρησης του λαού μας, έχουν βγει στην «πιάτσα» των εφημερίδων, των ραδιοφώνων, των τηλεοράσεων και αγκαλιασμένοι σφικτά με γνωστούς σαματατζήδες πολιτικούς, πολλοί από τους οποίους έχουν πλουτίσει από την πολιτική, σαν τους παλιούς ρουφιάνους της ασφάλειας, διαδίδουν εξωφρενικά πράγματα!

Ότι ο Τσίπρας είναι… βαλτός(!) για να καταστρέψει τη χώρα και να την οδηγήσει σε πλήρη απομόνωση, ενώ ...ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, αφού ο Αλέξης με τους αγώνες του και κυρίως με την απίστευτη ΤΟΛΜΗ του, να τα βάλλει με το παγκόσμιο κατεστημένο, ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΕ τις ατιμίες και τις αθλιότητες που διαπράττουν οι σύμμαχοί μας σε βάρος της χώρας μας και ξύπνησε ελεύθερες συνειδήσεις επωνύμων παγκοσμίως, που έχουν βγει τώρα και παίρνουν ανοικτά το μέρος της χώρας μας, καταγγέλλοντας τη ΛΗΣΤΕΙΑ και τη ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική της τρόικας και του ΔΝΤ σε βάρος μας.

ΟΙ… «ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ» των κατακτητών, διαδίδουν ότι οι Τούρκοι θα μας πάρουν τα πετρέλαια του Αιγαίου και της Κύπρου, μαζί με την… Θράκη(!) ενώ οι σύμμαχοί τους, οι Αλβανοί, διεκδικούν τα πετρέλαιά μας στο Ιόνιο μαζί με την… Ήπειρο και την… Θεσπρωτία!!!

ΜΕΓΑΛΟΙ δημοσιογράφοι και «ειδικοί» αναλυτές – γνωστοί τεμπελχανάδες και ανεπρόκοποι, παίρνουν κάθε μέρα σβάρνα τα κανάλια και καταγγέλλουν τον Αλέξη πώς… «διέλυσε» τις συμμαχίες μας, ότι τα έβαλε με αυτά τα καλά παιδιά, τους Γερμανούς, ότι εξαπάτησε τους Αμερικανούς και γέλασε τους Ρώσους και γι΄ αυτό είναι πλέον σίγουρη η καταστροφή μας!.. Όπου νάναι δε, έρχεται, για τη χώρα μας η… Δευτέρα Παρουσία(!) για να μας τιμωρήσει ο Θεός, λες ότι και αυτός είναι… κορόιδο και δεν ξέρει ότι όλα τα μεγάλα κράτη φταίνε για τα βάσανα της ανθρωπότητας και ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε πάντοτε τα θύματά τους…
ΦΤΟΥ… σκουληκομερμηγκότρυπα!.. Κοίταξε να δεις, πόσο μεγάλο ηγέτη έχουμε και δεν το έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι…

ΓΙΑΤΙ όταν όλο αυτό το διεθνές αληταριό, της παραπληροφόρησης του λαού μας, έχει πέσει πάνω στον Αλέξη και προσπαθεί να τον φάει ζωντανό, σημαίνει ότι ένα νέο παιδί ηλικίας μόλις 40 χρόνων, που όλοι οι οικογενειάρχες θα τον ήθελαν για… γιό τους και όλες οι πιτσιρίκες για… γκόμενό τους(!), δεν μπορεί παρά να είναι ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ, ίσως και… θεόσταλτος, γιατί δεν αποκλείεται ο καλός Θεός που προστατεύει την Ελλάδα να έστειλε επίτηδες τον Αλέξη, για να βγάλει από το σημερινό αδιέξοδο, που μας έχουν ρίξει οι ξένοι τοκογλύφοι δανειστές, μαζί με τα λαμόγια, τους πολιτικούς μας των τελευταίων 50 χρόνων.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ξένους εκβιαστές και τους ντόπιους παλιανθρώπους, η απάντηση πρέπει να είναι μια και ομόφωνη: «Αν τολμάτε, να μας πάρετε το βιός και τα σπίτια μας, περάστε από εδώ, σας περιμένουμε, για να σας γεμίσουμε τον… κ… με αλατισμένα σκάγια…

ΚΡΙΜΑ που σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε και που σίγουρα θα τις ξεπεράσουμε, αρκεί να μην υποκύψει κανένας μας στους εκβιασμούς, γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τους ξένους και το έχουμε πολλές φορές αποδείξει… δεν ζει ο Κολοκοτρώνης, για να έκανε κανένα νέο γιουρούσι και να έπαιρνε τα κεφάλια και των οχτρών μας και των προσκυνημένων!

Κ
kontranews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger