Αρχική » » Τι ζήτησε ο Ευριπίδης από τον Καμμένο

Τι ζήτησε ο Ευριπίδης από τον Καμμένο


Τη δημιουργία ή τη μεταφορά ενός Κέντρου Εκπαί­δευσης των ΕΔ στις Σάπες Ροδόπης ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο βουλευ­τής της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης. «Μία τέτοια κίνηση θα ενίσχυε δημογραφικά την πε­ριοχή, που αντιμετωπίζει πρόβλημα εγκατάλειψης, θα τόνωνε την τοπική οικονομία, θα ενίσχυε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και θα βελτίωνε την ποιότητα εκπαίδευσης ...των εφέδρων, οι οποίοι θα εκπαιδεύον­ται στο φυσικό περιβάλλον των συνόρων», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης στον κ. Καμμένο. Από την πλευρά του, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει την πρόταση και ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση για το θέμα, μαζί με τοπι­κούς φορείς. 

Παπ. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-02/05/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger