Αρχική » » ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


► Η «ΧΡΥΣΗ» ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΡΤ. 
► ΕΤΡΩΓΕ ΚΙ ΕΠΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΒΑΛΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. 
► Πολλά έχουν ειπωθεί για τα ιλιγγιώδη ποσά που εισέπραττε ο Ποταμίσιος Σταύρος, την εποχή που υπηρετούσε από το μετερίζι της ΕΡΤ τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα, για να πτωχεύσει ο τόπος που τόσο πολύ λέει σήμερα στη Βουλή ότι αγαπά.
► Βοά το Πανελλήνιο από τις φήμες ότι τα νήματα στο παρασκήνιο κινεί ο πρώην πρωθυπουργός και βασικός υπεύθυνος της ελληνικής τραγωδίας, Κώστας Σημίτης. 

[Γράφει ο Στέφανος Χίος] 

Σύμφωνα με το βιογραφικό που αντλούμε από το αρχείο, ο κ. Θεοδωράκης προσέφερε δημόσιες υπηρεσίες στον Κρατικό φορέα Ενημέρωσης από το 2000 μέχρι το 2006, όταν προστάτης του ήταν ο τότε πρωθυπουργός. Κώστας Σημίτης. Εκείνος ο γερμανόφιλος πολιτικός που κατηγορείται ακόμα και σήμερα ότι πλαστογράφησε τους δείκτες του Δημόσιου Χρέους για να κατακρεουργήσει την Ελ­λάδα βάζοντάς την στην Ευρω­παϊκή Ένωση και στα αγαθά της Ενωμένης Κοινοτικής Αγοράς που λεηλάτησαν την εθνική οικονομία. 

Υπήρξαν μέχρι τώρα πολλοί που έβγαλαν στη φόρα τα ποσά που φέρεται να λάμβανε -χαριστικά λόγω Σημίτη- το... υπάκουο παιδί του συστήματος. Πριν από λίγο καιρό άγρια στιχομυθία κρατικοδίαιτων λειτουργών του Τύπου, αποκάλυψε πολλά. Σε διαπληκτισμό, οι παρουσιαστές Κώστας Αρβανίτης και Κώ­στας Βαξεβάνης «πυροβόλησαν) τον Θεοδωράκη, σχηματίζοντας τα πρώτα μηδενικά. Από την πλευρά του ο Κ Αρβανίτης, επικαλούμενος δημοσιεύματα της εποχής, τόνισε ότι «ο κ. Θεοδωράκης λάμβανε 23.490 € μεικτά για μία ωριαία εκπομπή, ενώ εγώ λάμβανα 4.226 ευρώ μεικτά, περίπου 2.600 € καθαρά, για καθημερινή τετράωρη εκπομπή και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο». Σε ακόμη υψη­λότερους τόνους, ο Κ. Βαξεβάνης είχε εξαπολύσει δριμεία προσωπι­κή επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού, κατηγορώντας τον σε δεύτερο ενικό ότι «δεν υπήρξε ποτέ καλός δημοσιογράφος». 

Δεν είχε παραλείψει μάλιστα να αναφέρει τονίζει πως η δική του εκπομπή («Κουτί της Πανδώρας») με 20 εργαζόμενους «που γύριζαν όλο τον κόσμο στοίχιζε 18.000 ευρώ, ενώ μια εκπομπή σου, που γυριζόταν σε ένα στούντιο και στην οποία πρόσφερε όλα τα μέσα παραγωγής η ΕΡΤ, ενώ εσύ είχες 4-5 δημοσιογράφους, στοίχιζε 20.000 ευρώ κάθε βράδυ». Για τα ποσά αυτά δεν δόθηκε ποτέ εξή­γηση ποιο χρονικό διάστημα αφορούσαν, πόσα ήταν συνολικά (σούμα)και εάν τελικά είχε το δικαίωμα ένας δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης να παίρνει τόσα χρή­ματα από τον κρατικό προϋπολογι­σμό σε μια εποχή λιτότητας, όπως επαγγέλονταν τότε ο μεγάλος και παράλληλα πολύ μικρός Κώστας Σημίτης (είναι γνωστές οι σχέσεις του κυρίου Σταύρου με τον «αρχιερέα της Αναγνωστοπούλου»). 

Αιφνιδιαστι­κά το θέμα των μισθών επανέφερε στο Κοινοβού­λιο, ο Πάνος Καμμένος μετά τις εκλογές, λέγο­ντας ότι μισθοί σαν του Θεοδωράκη, είχαν ως αποτέλεσμα τη χρεοκοπία της ΕΡΤ. "Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Πόσα έπαιρνε στην ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν, που έπαιρναν τα ευρώ ανά εκπομπή", είχε πει ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Οι φορολογικές δηλώσεις 

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας από αξιόπιστες πηγές (οι οποίες μέχρι ώρας δεν έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν), ο Σταύρος Θεοδωράκης (ΕΡΤ 2000-2006), από το 2000 μέχρι το φορολογικό έτος 2002, πρέπει να εισέπραξε - κατά τεκμήριο- πάνω από 450.000 ευρώ. Το φορολογικό έτος 2003 (δήλωση 2004), το ποσό φθάνει στα 150.000 ευρώ ενώ το 2005 λογικά του κάνουν αύξηση και φέρεται να λαμβάνει κοντά στα 200.000 ευρώ. Το 2006, σκαρφαλώνει πάνω από 210.000 ευρώ, το 2007 πάλι κοντά στα 150.000 ευρώ ενώ το 2008 το ποσό εξακοντίζεται πάνω από 220.000 ευρώ όπως και το 2009 (είναι η χρυσή τριετία που κάνει χρυσοφόρες μπίζνες στο Μεγάλο Κανάλι). Κατά τα άλλα, ο κύριος Σταύρος, είναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόη που πονάει και ματώνει για το δίκιο του εργάτη και του βιοπαλαιστή. Ας τον κρίνουν όσοι τον ψήφισαν με το σακούλι στον ώμο... 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-13/05/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger