Αρχική » » Ο Καμμένος και το Κούγκι

Ο Καμμένος και το Κούγκι


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με στρατιωτικό τζάκετ σε χρώματα παραλλαγής, ξεκούμπωτο, περιόδευσε στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία. 

ΤΟ ΕΙΠΕ και το έκανε ο Πάνος Καμ­μένος. Μίλησε για Κούγκι, στην περίπτωση που δεν κάνουν πίσω οι δανει­στές από τις παράλογες απαιτήσεις τους, και θέλοντας προφανώς να δεί­ξει τι εννοούσε, ώστε να το καταλά­βουν μέσω εικόνας οι ξένοι, παρέ­στη στην αναπαράσταση του ιστορι­κού γεγονότος του Σουλίου. Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Καμμέ­νος περιόδευσε στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, συνοδευόμενος από... τον αρχηγό ΓΈΣ, Βασίλειο Τελλίδη, και τον βουλευτή Κοζάνης των ΑΝ.ΕΛ., Χάρη Κάτανα. Επισκέφθηκε τα συνοριακά φυλάκια Κάτω Αετού, Κακαβιάς, Δρυμάδων, Μολυβδοσκέπαστου, Γράμμου, Διποταμιάς, Αγί­ου Ιωάννη, Ιεροπηγής, Κρυσταλλοπηγής, Βροντερού και Νίκης. 

Ευρισκόμενος στα ελληνοαλβα­νικά σύνορα, ο υπουργός Άμυνας, θέλοντας να στείλει μήνυμα για την ασφάλεια των πολιτών, ανακοίνω­σε ότι θα ενισχυθεί η στρατιωτική παρουσία στην περιοχή με περισσό­τερες περιπολίες ενόπλων, με άνδρες των δυνάμεων καταδρομέων και με έντονη την παρουσία εθνοφυλακής. Και τούτο διότι σε όλη την περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, οι κάτοι­κοι βλέπουν καθημερινά συμμορίες να περνούν τα σύνορα για να μπαί­νουν παράνομα στη χώρα. 

Κατά την επίσκεψη του στην περι­οχή, ο Πάνος Κομμένος φορούσε ένα στρατιωτικό τζάκετ με χρώμα­τα παραλλαγής, δίχως να το έχει κουμπώσει, γεγονός που σχολι­άστηκε αρνητικά στο διαδίκτυο. Όμως γρήγορα αποκαταστάθηκε η αλήθεια. Σύμφωνα με τον στρατιωτικό κανονισμό, όταν το τζάκετ δεν φέρει πάνω του διακριτικά, τότε επιτρέπεται να φορεθεί ξεκούμπωτο ή με γυρισμένα μανίκια προς τα πάνω. Ο κ. Κομμένος ήξερε το «μυστικό» και γι΄ αυτό επέλεξε τη συγκεκριμέ­νη ενδυματολογική βερσιόν. 

ΓΙΑΚ. 
(ΑΓΟΡΑ-13/06/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger