Αρχική » » Προδότες του ιστορικού μας Έθνους ...

Προδότες του ιστορικού μας Έθνους ...


Αντιστράτηγος αστράφτει και βροντά... Γκρεμίστε τα όλα !!! 

[Ρεπορτάζ: Στέφανος Χίος] 

Υπάρχουν πολλοί-πάρα πολλοί-που συνεχώς ανα­ρωτιούνται: Που είναι ο Στρατός; Που είναι οι στρατηγοί της πατρίδος; Που είναι οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων; Γιατί δεν μιλούν αυτοί που χαίρουν της μεγαλύτερης εκτίμησης από τον Ελληνικό Λαό στη χειρότερη μετά την Κατοχή και τον εμφυλιο-πολεμικό σπαραγμό κρίση της Ελληνικής Δημοκρατίας; 

Πράγματι , σύμφωνα με επίσημες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και έχουν δημοσιοποιηθεί στα... ΜΜΕ αλλά και σε περιοδικά και εφη­μερίδες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος χαίρουν συντριπτικά ογκώδους εμπιστοσύνης από την κοινωνία που θεωρεί ότι μόνον αυτοί -εάν ποτέ χρειαστεί- μπορούν να υπερασπισθούν τα όσια, τα ιερά και τα δίκαια της πατρίδος και όχι η διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία της χώρας που εκφυλίστηκε, κατάπεσε και εξευτελίστηκε στην κοινή γνώμη. 

Πριν από λίγο καιρό, μια πατρι­ωτική ιαχή, αυτή ενός καταξιω­μένου στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, έδωσε κουράγιο στους πονεμένους και απογοητευμέ­νους Έλληνες. Δυστυχώς όμως δεν προβλήθηκε πουθενά στα ΜΜΕ παρά μόνον στο διαδίκτυο. Επιλέξαμε σήμερα να την κάνουμε πρωτοσέλιδο. Ίσως γιατί επιπρό­σθετα ο στρατηγός Ταμουρίδης (όταν τα έγραφε) να είχε προφητέψει ότι όσα αναφέρει θα αφορούσαν και την επικίνδυνη λαίλαπα που μαστιγώνει αυτές τις ώρες την πλάτη του Έθνους: Την εισβολή λαθρεποίκων που προχωρούν σε γενικευμένη εξέγερση στα ακριτικά νησιά, δημιουργώντας κατα­στάσεις ανάφλεξης που θέτει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος με την κυβέρνηση να αποπειράται να μας μεταβάλει σε καζάνι της Μεσογείου. 

«Γκρεμίστε τα όλα, πολιτικοί ραγιάδες του Έθνους» 

Γράφει ο αντιστράτηγος Ταμουρίδης Νικόλαος Επίτιμος A' Υπαρχηγός Γ.Ε.Σ. 

'Έστ αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι... Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!” ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρ­χόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.χ., που σημαίνει: 'Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασι­ζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας... Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!” 

Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας »άρχοντες» να μοιά­ζουν με εκείνους τους παλιούς Έλληνες! 

Αυτούς που τότε έδιωξαν κακήν κακώς τους απεσταλμένους και μετά ενωμένοι πολέμησαν και νίκησαν στις Πλαταιές! 

Δυστυχώς όμως. Οι σημερινοί άρχοντές μας, αφού έδωσαν αμαχητί »γην και ύδωρ», διχάζουν το λαό και παραδίδουν τα πάντα στους σύγχρονους βαρβάρους! Κατάντη­σαν ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς! Υπακούουν. σκύβουν και εκτελούν. Μαζί κι οι παρατρεχάμενοί τους, κηφήνες, βάτραχοι κι ακρίδες! 

Τι κυνική υποκρισία στ” αλήθεια, να επιμένουν να πιστέψουμε ότι μας ανασταίνουν σκοτώνοντάς μας! Από την άλλη, οι σημερινοί απεσταλμένοι, άρχοντες στη θέση των αρχόντων. Έρχονται και φεύ­γουν όποτε θέλουν. Διαφεντεύουν, προστάζουν και μας κουνούν το δάκτυλο απειλητικά! Κι οι ραγιά­δες συνεχίζουν το έργο τους. Εμπρός λοιπόν! 

Εμπρός εσείς, γαλαζοπράσινες μαριονέττες της πολιτικής, θερα­παινίδες της νέας ισοπεδωτικής παγκόσμιας τάξης και του δήθεν ευρωπαϊκού ουρανισμού, και σεις οι άλλοι οι ποικιλόχρωμοι εξουσιαστές του αναρχικού εθνομηδενισμού και πάσης μορφής θιασώτες της λαθρολαγνείας. 

Κτυπήστε μας κι άλλο! 

Κι όπως λέει ο ποιητής. Στα ακάθαρτα κυλήστε μας του βούρκου και πιο βαθειά. Πατήστε μας με κάτι κι από το πόδι πιο σκληρό του Τούρκ. Σ” αυτούς, τους εντολείς σας, υποκύψτε, εμάς βυθίστε! Κόψτε! Κόψτε μισθούς, συντάξεις, εφά­παξ, επιδόματα. 

Κόψτε τα από όλους, εκτός από τους εαυτούς σας, τους δικούς σας και εκείνους που σας κάνουν τη δουλειά σας! 

Κλείστε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, επιχει­ρήσεις. 

Πουλήστε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς, τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. 

Εκχωρείστε κάθε δημόσια περιου­σία. 

Αυξήστε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολή του φό­βου, φορολογείστε μας αφόρητα και φτωχοποιείστε μας απόλυτα. Επιβάλλετε εργασιακό μεσαίωνα. Απαξιώστε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία, παιδεία, δικαιοσύνη, πολιτισμό. Διαλύστε τον κοινωνικό ιστό, ψηφίστε αυτό το έκτρωμα που ονομάσατε »αντιρατσιστικό νομο­σχέδιο» και ελληνοποιείστε κάθε λογής έξωθεν επιβαλλόμενους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες. Γκρεμίστε τα όλα! 

Αφανίστε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Θυσιάστε τα όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Ώσπου να μας λυπηθεί της αγάπης ο Θεός .... 

Αλλά μη ξεχνάτε κάτι! 

Ο λαός είναι εδώ. 

Και για «μούντζα” ο λαός (κατά τον Παλαμά) και για λιβάνι! Ο λαός είναι του εκδικητή το γιαταγάνι! Έρχεται η ώρα. Το νοιώθουμε ότι δεν πάει άλλο! Η λύση μια και μοναδική! Όλοι εμείς, η τεράστια πλειοψηφία των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων, να απλώσουμε τα χέρια μας και να σχηματίσουμε την μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα. 

Να γείρουμε όμως πρώτα, να ταπει­νωθούμε. Άρχοντες να γίνουμε της ψυχής και της βούλησής μας, και εξουσιαστές των παθών αυτών που μας οδήγησαν σ” αυτή την τρομερή αλλοτρίωση τα τελευταία 40 χρό­νια. Και έτσι λυτρωμένοι, ο καθένας από εμάς να γίνει ένας από τους αμέτρητους στύλους του μεγάλου του έργου του ενωτικού, για να στεριώσουμε αυτό το οικοδόμημα που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να παλινορθώσουμε την Ελλάδα! 

Ο καιρός γαρ εγγύς!!! 

Ποιος είναι ο στρατηγός Νικόλαος Ταμουρίδης 

Ημερομηνία Γεννήσεως: 11 Απριλίου 1958 Τόπος Γεννήσεως: Πυλαία Αλεξανδρουπόλεως 

Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος 

1 Υιό (4ετης Εύελπις) 

1 Κόρη (3ετης Μαθήτρια ΣΣΑΣ) 

1 Κόρη (Μαθήτρια Λυκείου) 

Εκπαίδευση: Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Τάξη 1980 (Ανθυπολοχαγός Πεζικού), παρακολούθησε το σύνολο των Σχολείων του Πεζικού και της Αεροπορίας Στρατού. 

Απόφοιτος της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών των ΗΠΑ Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου Απόφοιτος της Διακλαδικής Σχολής Επιτελών Άμυνας Απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Τουρκικά 

Σταδιοδρομία: 26 Ιουλίου 2012 - σήμερα Α΄ Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), κατόπιν απόφασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) 

2010 - 2012: Υποδιοικητής - Επιτελάρχης του NDC-GR 2008-2010: Διοικητής 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού 2007 - 2008: Υποδιοικητής 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού 2006 - 2007: Επιτελάρχης 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού 2005 - 2006: Διοικητής 2ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού Προγενέστερες Θέσεις: Διοικητής Υπομονάδων Πεζικού και Υπομονάδων -Μονάδας Αεροπορίας Στρατού. 

Επιτελής στην XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού και στην 1 η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού.. 

Επιτελής των Στρατηγείων του ΝΑΤΟ στη Νάπολη (AFSOUTH) και την Κωνσταντινούπολη (NRDC-T). 

Διαμνημονεύσεις-Μετάλλια: Του έχουν απονεμηθεί όλες οι διαμνημονεύσεις και τα μετάλλια που προβλέπονται από τον βαθμό του. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-12/08/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger