Αρχική » » Evός πασόκου δύσμοιροι έπονται

Evός πασόκου δύσμοιροι έπονται


Στην αφετηρία του εκλογικού ράλι ανακοινώνεται η συνεργασία διαβόλου με Μεφιστοφελή και Εωσφόρο. 

Από τον 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ
pliakos@dimokratianews.gr

Δεν είναι νεκρό εκείνο που μπορεί αιώνια να κείται. Με το πέρασμα των παράξενων αιώνων μπορεί να πεθάνει ακόμα κι ο θάνατος». Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, από το διήγημα «Το κάλεσμα του Κθούλου»,το οποίο γράφτηκε το 1928. Ο X. Φ. Λάβκραφτ είναι ο ιστο­ρικός της πασοκάρας πριν καν εκείνη ιδρυθεί! Ο αξεπέραστος συγγραφέ­ας ιστοριών τρόμου και ο μέγας διδά­σκαλος του απόκοσμης φρίκης συνέ­λαβε την ιδέα του Κινήματος και την εξόρκισε εγκλωβίζοντάς τη σε σελί­δες καταραμένων αφηγημάτων όπου οι πάνκακοι, απόκοσμοι αρχαίοι θε­οί προσπαθούν να σπάσουν τα δεσμά τους και να ξεχυθούν ανεξέλε­γκτοι στον κόσμο. Κάπου πρέπει να έγινε η στραβή και τα βδελυρά στοι­χειά ασύμμετρων κολάσεων βρήκαν τον δρόμο τους στην εποχή μας. 

Το πνεύμα το τσουκατισμού, η μαντελική λατρεία, οι τελετές μύησης μεταφοράς βαλιτσών με μάρκα, το...
Γκόλουμ του Κολωνακίου που πρωθυπούργευσε, όλη η αποφορά των ενδογήινων και το εξωγήινο μίσος εξαπολύθηκαν εναντίον μιας χώρας που ισοπεδώθηκε και στιγματίστηκε με λογότυπα της Siemens και εταιρι­ών οπλικών συστημάτων. 

Κολάν 

Όσα διηγήματα, μυθιστορήματα, ποι­ήματα και νουβέλες δεν πρόλαβε να γράψει και να ολοκληρώσει ο αξέχα­στος συγγραφέας Λάβκραφτ θα τα κάνει πράξη ένας συνεχιστής της πα­ράδοσής του: ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ή, αλλιώς, «Το Πλάσμα Στο Κανό» ή «Ο Δαίμονας Με Τα Κολάν». 

Αυτό το αλλόκοσμο αστροπελέ­κι μασούλησε τις διαστάσεις, έκαμ­ψε χρόνο, χώρο και περιστάσεις, και επανέρχεται δριμύτατο στην πολιτι­κή ζωή με το πρώτο, το αυθεντικό κέλυφός του! 

Ο ΓΑΠ δείχνει να επανακάμπτει στο ΠΑΣΟΚ και ακούγεται ότι η επανένταξή του στη μαύρη σέκτα των αχόρταγων σοσιαλδημοκρατών είναι ante portas. Στο χαλάκι της εξώθυρας πέφτει ο ίσκιος από τις μελανές πτέρυ­γες τούτης της δυσπερίγραπτης υπάρξεως και όλοι μας οφείλουμε να προ­ετοιμαστούμε, να πάρουμε τα μέτρα μας πριν μας τα πάρει εκείνος. 

Τα μόνα καλά της υποθέσεως εί­ναι, αφενός, το γέλιο που θα πέσει και, αφετέρου, η αντίδραση του Βενιζέλου στην επιστροφή του θηρίου. 

Ουδέν κακόν αμιγές χειρότερου. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/08/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger