Αρχική » » Αντέχει το ΜΤΝ

Αντέχει το ΜΤΝ


Ευχάριστα νέα είχε η ενημέρωση που έγινε από τη δι­οίκηση του ΜΤΝ προς την ΕΑΑΝ, τον εκπρόσωπο των εν ενεργεία στελεχών του ΛΣ - ΕΛΛΑΚΤ και τους συλλόγους ΝΠΙΔ που έχουν σχέση με το ΜΤΝ. Αυτό, καθώς η αναλογιστική μελέτη που έγινε κρίνει το Ταμείο βιώσιμο με ορθή διοίκηση και χρηστή διαχείριση και δεν προβλέπονται επί του παρόντος περικοπές για το 2016. 

Ξεκαθαρίστηκε και πάλι πως το Ταμείο δεν είναι επικουρικό, ενώ σημειώθηκε και πως η αναλογία εν ...
ενεργεία προς εν αποστρα­τεία είναι 1,4 προς 1. Κρατώντας, πάντως, και μια επιφύ­λαξη για το μέλλον, η ΕΑΑΝ επισημαίνει πως «επειδή το όλο νομοθετικό πλαίσιο είναι ασταθές και μεταβαλλόμε­νο, η ΕΑΑΝ παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις για να αναλάβει περαιτέρω ενέργειες».

 (ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-24/10/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger