Αρχική » » Ο πρωθυπουργός που θέλουν οι γυναίκες

Ο πρωθυπουργός που θέλουν οι γυναίκες


Έπειτα από πολλά χρόνια που οι πρωθυπουργοί σνόμπαραν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Στρατό, επιτέλους βρέθηκε ένας... μπαρουτοκαπνισμένος πολιτικός που θα μπορέσει να εξυψώσει τους στρατιωτικούς και να τους ξαναδώσει το status που απολάμβαναν τις παλιές καλές εποχές. Είναι ένας πολιτικός που δεν θεωρεί τους αξιωματικούς «καραβανάδες» ή «πιλάφια», καθώς είναι πρώτ΄ απ΄ όλα ένα παιδί του λαού. Που δεν διστάζει να τσαλακωθεί φορώντας το στρατιωτικό μπουφάν παραλλαγής η το bomber jacket που φοράνε οι πιλότοι. Που δεν αρνείται σε κανέναν πολίτη να βγάλει μια selfie μαζί του, είτε αυτό το ζητάει μια απλή γυναίκα, είτε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Που είναι κοντά στους απλούς στρατιωτικούς, καταλαβαίνει τις αγωνίες τους και υπόσχεται αυξήσεις και... επιδόματα παρά την οικονομική κρίση. Που είναι μεγαλόψυχος και γνωρίζει την αξία της συγχώρεσης και γι' αυτό επιτρέπει στον «portaporta» υφυπουργό των 12 ωρών Δημήτρη Καμμένο να ξαναπροσεγγίσει την εξουσία. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για πολλούς από μας ο Δημήτρης Καμμένος είναι αδικημένος. Και τι θα πει δηλαδή ότι έκανε μερικά αντισημιτικά και ομοφοβικά tweets; Δηλαδή πότε γίναμε όλοι μας ομοφυλο-φιλόφιλοι; 

Δεν ασχολούμαι καν με την κριτική ότι έγινε σπατάλη για να ανέβει όλο αυτό το ποτάμι των παρατρεχάμενων μέχρι την Αλεξανδρούπολη, ότι την κουστωδία των υπουργών, βουλευτών και παρατρεχάμενων θα την πληρώσει ο λαός, ότι δεν χρειαζόταν κόκκινο χαλί σε μια στρατιωτική άσκηση και άλλα τέτοια μπανάλ, μίζερα και παρακμιακά. Ο πρωθυπουργός μας είναι λαοφιλής Δεν φταίει εκείνος που όπου πάει τον ακολουθούν δεκάδες Έλληνες. Και τι θα πει ότι τα τελευταία χρόνια δεν κάναμε «Παρμενίωνα» λόγω οικονομικής κρίσης; Θέλετε να είναι ετοιμοπόλεμο το στράτευμα ή όχι; Και τι σας ενοχλεί το κόκκινο χαλί; Πώς να ξέρει ο πρωθυπουργός πού πρέπει να βαδίσει μέσα στο ναρκοπέδιο; Όπως λέει και ένας μεγάλος οικονομικός εγκέφαλος, το μοναδικό άβατο που υπάρχει για την κυβέρνηση της Δεύτερης φοράς Αριστερά είναι ο Στρατός και το Άγιον Όρος. Και για το πρώτο δεν είμαι πλέον και πολύ σίγουρος... Άντε και... το μοναστήρι να΄ ν΄ καλά. 

Κρυφό σχολειό: 
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-11/10/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger