Αρχική » » Όταν οι (πρώην) υπουργοί ξεχνούν τι έχουν υπογράψει

Όταν οι (πρώην) υπουργοί ξεχνούν τι έχουν υπογράψει


Σε μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της συνεχιζόμενης -με καται­γιστικούς ρυθμούς- πολιτικής σπέκουλας κατά της κυβέρνησης, αναμφίβολα αναδεικνύονται οι «γαλαζοπράσινοι» πολιτικοί. Χα­ρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επειδή προφανώς δεν θυμάται καν τι υπογράφει (και άρα δεν γνωρίζει και τι κόστος έχουν οι υπογραφές του), αποπειράθηκε να εκμεταλλευθεί για προσωπική του προβολή την υπόθεση των αερο­σκαφών ναυτικής συνεργασίας Ρ-3 Orion του Πολεμικού Ναυτικού, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

Εκεί, λοιπόν, που εξελισσόταν μέσω ανακοινώσεων και νέων δημοσιευμάτων η δημόσια συζήτηση για το ...
θέμα εμφανίσθηκε ο Κυριάκος στο twitter να ζητά απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό! Μα τη σχετική απόφαση την είχε υπογράψει, ως μέλος του τότε ΚΥΣΕΑ, και ο ίδιος ο Κυριάκος! Το αποδεικνύει το επίσημο έγγραφο με την υπογραφή του! Και όμως, ο ίδιος ο άνθρωπος έρχεται τώρα δημόσια να ζητήσει εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό για το κόστος και την αναγκαιότητα... της υπογρα­φής του! Όποιος δεν διάβασε την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης αναφορικά μ' αυτό, έχασε: «Αντιλαμβανόμαστε τη μήνη τον Κυριάκου Μητσοτάκη κατά των εσωκομματικών αντιπάλων του, όπως και τη στάση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου κατά της κυρίας Φώφης Γεννηματά (ΑΝΥΕΘΑ όταν υπεγράφη η απόφαση ΚΥΣΕΑ) και του κ Ευάγγε­λου Βενιζέλου που υπέγραψε την απόφαση τον ΚΥΣΕΑ για τα αεροσκά­φη ναυτικής συνεργασίας Ρ3». 

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι η απόφαση είχε ληφθεί σε ΚΥΣΕΑ της κυβέρνησης Σαμαρά! Στο σχετικό έγγραφο φιγουράρουν, μάλιστα, οι υπογραφές των Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Βενιζέλου, Δένδια και Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προφανώς μέσα στη ζάλη του εσωκομ­ματικού παραλογισμού ξέχασε τι υπέγραφε! Και να ήταν μόνο αυτό... 

(ΤΟ ΧΩΝΙ-08/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger