Αρχική » » Δες το... κι έτσι

Δες το... κι έτσι


«Ο φίλος Αχμέτ» είπε ο πρωθυπουργός μας, για να ελαφρύνει το κλίμα στη συνάντηση με τον Νταβούτογλου. «Ο αξιότιμος κύριος πρωθυπουργός» είπε ο Νταβούτογλου, κρατώντας παγερά τους τύ­πους. Μακάρι, Αλέξη, να ήταν φίλοι μας, αλλά πο­τέ αυτό δεν αποδείχθηκε εμπράκτως. Ιδιαίτερα αυ­τήν την εποχή, καθώς διεκδικούν τη συνδιαχείριση των συνόρων μας, την πιο ενεργή παρουσία τους στο Αιγαίο και την παράκαμψη της Κύπρου στα ενταξιακά τους. 

Τις «αντιεθνικιστικές» φαντασιώ­σεις πολιτικών, «επιστημόνων» και διανοουμένων περί ...«ελληνοτουρκικής φιλίας» ουδέποτε οι γείτο­νες τις ενστερνίστηκαν. Γι' αυτό, Αλέξη, ας μείνου­με στο σχήμα λόγου -που κι αυτό, όπως σου έδει­ξε ο Νταβούτογλου, αχρείαστο ήταν... 

(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ-19/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger