Αρχική » » Στρατιωτικός... πόλεμος στη Βουλή!

Στρατιωτικός... πόλεμος στη Βουλή!


«Εξασφαλίστηκε το κονδύλι για την αποκατάσταση των απο­δοχών και των συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων» ενημέρωσε την Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πά­νος Καμμένος, διευκρινίζοντας πως οι σχετικοί κωδικοί βρέθηκαν από τις πλη­ρωμές για τα εξοπλιστικά προγράμματα και εξοικονομήθηκαν τα χρήματα για να αποδοθούν στους δικαιούχους. 

Απαντώντας στην σχετική επίκαιρη ερώ­τηση της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα, ο κ. Καμμένος ...
συμπλήρωσε πως -παρότι το θέμα έχει σταματήσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που δεν έχει τα κονδύλια, και στο υπουρ­γείο Ναυτιλίας, για τα στελέχη του Λιμενι­κού Σώματος - το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για κάθε χρόνο που περνά, θα βάζει τα ποσά στον κωδικό για να αποδοθούν με την πρώ­τη υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. 

«Η δική μου υπογραφή είναι πάνω στην κοινή υπουργική απόφαση. Ο νόμος είναι έτοιμος, τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα και λεφτά μπαίνουν», τόνισε ο Π. Καμμένος, ενώ η ερωτώσα βουλευτής αμφι­σβήτησε τις διαβεβαιώσεις του και τον κατηγόρησε για άκρατο λαϊκισμό. Επιπροσθέτως, η βουλευτής της ΝΔ, ζή­τησε από τον κ. Καμμένο να ζητήσει η κυβέρνηση συγγνώμη και ο ίδιος αφού μιλούσαν με αήθη τρόπο για τους βου­λευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όταν ανα­φέρονταν στην διαπραγμάτευση και τους χαρακτήριζαν «γερμανοτσολιάδες και μερκελιστές». 

«Εμείς διαπραγμάτευση κάνουμε όρ­θιοι» απάντησε κ. Καμμένος προσθέτο­ντας πως στο υπουργείο Εθνικής Άμυ­νας κανείς δεν διαπραγματεύθηκε με την τρόικα και με εντολή του ουδείς α­ξιωματικός συναντήθηκε μαζί τους. «Εγώ δεν πηγαίνω τη νύχτα στο Χίλτον, ούτε τα μεσημέρια. Τουλάχιστον στο υ­πουργείο Εθνικής Άμυνας δεν θα μπει κανείς που να έχει πρόσβαση στα απόρρητα, ούτε θα βγαίνουν αυτά προς τα έξω», πρόσθεσε. 

Τελικά, αυτό που νοιάζει τους... άρχοντές μας, είναι ποιος θα βγει α­πό πάνω. Και, ως είθισται, πατάνε πάνω στον άμοιρο λαό αυτής της χώρας... Μπορεί το σχόλιό μου να είναι άσχετο, όμως είναι απόλυτα αληθινό. 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-27/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger