Αρχική » » Γιατί έβγαλαν «μαχαίρια» οι απόστρατοι της Π.Α

Γιατί έβγαλαν «μαχαίρια» οι απόστρατοι της Π.Α


• Όλοι εναντίον όλων ενόψει των εκλογών της ΕΑΑΑ. 
• Εκλογές με πολλές αναχαράξεις θα κάνουν οι απόστρατοι αεροπόροι, αφού τα πυρά εκατέρωθεν ανταλλάσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και αφο­ρούν πληθώρα θεμάτων. 

Το απερχόμενο ΔΣ της ΕΑΑΑ «αδειάζει», ούτε λίγο ούτε πολύ, αρκετούς από τους σημερινούς υποψηφίους, καταγγέλλοντάς τους πως κατά την προεκλογική τους κίνηση έκα­ναν τοποθετήσεις για ενέργειες βελτιωτικές ή διορθωτικές, οι οποίες όμως, σύμφωνα με το νυν ΔΣ, έχουν ήδη υλοποι­ηθεί από το ΔΣ/ΕΑΑΑ, αλλά και για άλλες που βρίσκονται σε εξέλιξη, γεγονός που, σύμφωνα με τη νυν διοίκηση, δείχνει ότι οι διεκδικητές της ψήφου ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν ξεχάσει. Παράλληλα, «σιγοκαίει» πάντα η κόντρα με τους ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ και ΣΑΙΡ, που σταθερά καταγγέλλουν τη διαδικασία, υποστηρίζοντας πως η ΕΑΑΑ αγνοεί τις προτά­σεις τους, ενώ την έντονη δυσαρέσκεια των αποστράτων της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιφέρεια προκαλεί η απόφα­ση να μην εκλεγούν φέτος τα ΔΣ τους, αλλά να τοποθετηθούν από την Αθήνα... 

Τα παραρτήματα, εφόσον το επιθυμούν, κατά την κρίση τους και με δική τους ευθύνη μπορούν πάντως, όπως έχει δι­ευκρινιστεί, να προβούν σε σφυγμομέτρηση χωρίς να επιβα­ρύνουν όμως τον προϋπολογισμό τους με ενιαία ψηφοδέλ­τια, εφόσον τα υποψήφια μέλη είναι πάνω από οκτώ, ενώ τα αποτελέσματα μαζί με τα βιογραφικά των υποψηφίων θα τί­θενται υπόψη του ΔΣ/ΕΑΑΑ, το οποίο, εφόσον επιθυμεί, θα τα λαμβάνει υπόψη ή όχι για τον διορισμό των ΔΣ των πα­ραρτημάτων, σύμφωνα με τον Ν. 1911/1990. Η αλλαγή αυ­τή προκαλεί αντιδράσεις, καθώς όπως λένε η κεντρική διοί­κηση αποδεχόταν τα αποτελέσματα των εκλογών, διορίζοντας τους εκλεγμένους υποψηφίους. 

Κώστας Αττίας 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger