Αρχική » » ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΕΔΩ; Απολύτως ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, 89 ΤΖΑΜΙΑ στην Αλβανία!

ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΕΔΩ; Απολύτως ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, 89 ΤΖΑΜΙΑ στην Αλβανία!


Γράφει ο Ιωάννης Καποδίστριας
Εθνική Εταιρεία 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΣΩ, Η ΑΦΙΣΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, Ο ...ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; 

''ΘΕΛΕΤΕ'' ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ Α­ΘΗΝΑ; ΠΟΥ ΜΟ­ΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΩΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΤΗΝ “ΤΖΙΧΑΝΤ"; 

Διαβάζουμε πως, η αλβανική υ­πηρεσία πληροφοριών, παρου­σίασε τις έντονες ανησυχίες της, στην ...ειδική Επιτροπή Εθνι­κής Ασφαλείας, τονίζοντας ότι 89 τζαμιά στην επικράτεια της γείτονος, βρίσκονται ΕΚΤΟΣ της δικαιοδοσίας της αλβανικής μουσουλμανικής κοινότητας, ε­νώ η ίδια αυτή κοινότης, δήλω­σε πως υπάρχουν 9 τζαμιά, τα οποία αποσπάστηκαν από την κοινότητα! 


Αυτή η έκθεση των μυστικών υ­πηρεσιών, παρουσιάσθηκε στην Επιτροπή, ''κεκλεισμένων των θυρών'', από τον αναπληρωτή διοικητή των αλβανικών μυστι­κών υπηρεσιών, Ιλί Αλούσι, ο ο­ποίος μάλιστα ζήτησε, ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ, που θα συμβάλ­λουν στην ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της τρομοκρατίας και της απει­λής πιθανών επιθέσεων από το “ISIS! 

Ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ακόμα ότι οι πόροι οι οποίοι δια­τίθενται για την υπηρεσία αυτή, ΔΕΝ επαρκούν, αφού τα προ­βλήματα είναι πολλά, τόσο σε υποδομές και υλικοτεχνικό υλι­κό, όσο και των οχημάτων της υπηρεσίας, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ...δουλεύουν! (ΟΠΟΤΕ! ΝΑ “ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ", ΝΑ “ΣΤΗΣΟΥΜΕ” ΕΔΩ ΤΖΑΜΙΑ, ΟΣΑ ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο Ρ Θ I Ο, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΜΑ­ΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΤΟΠΟ! 

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΜΑΖΕ­ΨΟΥΜΕ ΤΑ ...ΑΜΑΖΕΥΤΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!


ΕΙΚΟΝΑ (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ), ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ... 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 15/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger