Αρχική » » Αλλα λέει και άλλα κάνει πάλι ο Σαμαράς

Αλλα λέει και άλλα κάνει πάλι ο Σαμαράς


Παριστάνει ξαφνικά ότι δεν τον ενδιαφέρει η ηγεσία της Ν.Δ., ενώ στο παρασκήνιο κάνει οτιδήποτε μπορεί για να επιστρέψει

Στάχτη στα μάτια επιχειρεί να ρίξει ο Αντ. Σαμαράς για τις πραγματικές πολιτικές προθέσεις του. Με συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα της οικογένειας Μπόμπολα υποστηρίζει δήθεν ότι η αγωνία του δεν είναι να «επιστρέψει» και ότι δεν σκοπεύει να ιδρύσει νέο κόμμα. «Τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν. Τη Ν.Δ. τη θέλω ενωμένη και πλήρως αξιόμαχη, έτοιμη να διεκδικήσει και να κερδίσει τη διακυβέρνηση της χώρας» διατείνεται, όταν όμως όλοι οι παροικούντες τη Συγγρού γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.

Εκτός από το έντονο διαλυτικό παρασκήνιο των τελευταίων μηνών, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην... πρωθυπουργός, ο ίδιος ο στενός συνεργάτης του Χρύσανθος Λαζαρίδης ομολόγησε την αλήθεια προ ημερών, προβλέποντας δημοσίως ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν θα αντέξει και ότι θα επανέλθουν στην εξουσία οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος...

Εκφράζοντας -με τη γνωστή αμετροέπειά του- τους μύχιους πόθους του προϊσταμένου του, ο κ. Λαζαρίδης προσπάθησε παράλληλα να δημιουργήσει και εσωκομματικό κλίμα εν όψει της εκλογής ηγεσίας στη Ν.Δ.. Οπως είναι γνωστό, ο κ. Σαμαράς βυσσοδομεί και συνωμοτεί υπέρ της υποψηφιότητας του Αδωνη Γεωργιάδη, τον οποίο χρησιμοποιεί ως εργαλείο για τα δικά του σχέδια. Και όσοι συνομιλούν μαζί του, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., βλέπουν έναν άνθρωπο, ο οποίος με μένος πιστεύει ότι θα επανέλθει τόσο στην ηγεσία του κόμματος όσο και στην πρωθυπουργία. Αποτελεί επίσης κοινό μυστικό ότι ο κ. Γεωργιάδης μετέχει στις διεργασίες για τη δημιουργία νέου κόμματος με τις ευλογίες Σαμαρά, στην περίπτωση που δεν μπορέσουν να ελέγξουν τις εξελίξεις στη Ν.Δ.

Μάλιστα, σειρά δημοσιευμάτων, ακόμη και στον χθεσινό κυριακάτικο Τύπο, περιγράφει τις προσπάθειες του πρώην πρωθυπουργού να επανέλθει στα πολιτικά πράγματα με πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τη συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» και σε μια αποθέωση της πολιτικής διπροσωπίας εμφανίζεται βέβαια νομοταγής και ενωτικός, προκειμένου να κρατήσει το απαραίτητο ζωτικό πεδίο για να συνεχίσει τις διασπαστικές ραδιουργίες του. Αλλωστε, αυτά τα σενάρια αποτελούν βασικό αντικείμενο των συζητήσεων στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., χωρίς να λείπουν και οι σκληρές ειρωνείες. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία, όταν ρωτήθηκε για τυχόν επιστροφή Σαμαρά, απάντησε: «Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι μηχανές του χρόνου. Τις βλέπω στον κινηματογράφο...»

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-07/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger