Αρχική » » ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


• ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ 0 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ... 
• ''Αδέρφια της σκλαβωμένης βορείου Ηπείρου'' οι Βορειοηπειρώτες για τον Στρατηγό που τολμάει να πει όσα τρέμουν οι πρασινοκοκκινομπλέ! 

Εκστρατεία ανέλαβε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, σε εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές των απαν­ταχού της γης Ελλήνων, που έ­χουν φυσικά την ελληνική υ­πηκοότητα, από τον τόπο κα­τοικίας τους, χωρίς να έρχονται στην Ελλάδα. 

Η άκρως ενδιαφέρουσα πρωτο­βουλία του Στρατηγού είναι σί­γουρο ότι θα δυναμώσει τα εθ­νικά μας...
 συμφέροντα, αλλά και θα δώσει το δικαίωμα στους Έλληνες της διασποράς να εκ­λέξουν κυβερνήσεις που θα προστατεύσουν τα ζωτικά συμ­φέροντα του έθνους μας. Η επι­στολή του Στρατηγού έχει ως εξής: 

Αδελφοί Έλληνες και Ελληνίδες Απανταχού της γης, της Κύπρου και της σκλαβωμένης Βορείου Η­πείρου καλή σας ημέρα. 

Σας αποστέλλω συνημμένα την εντολή για δικαίωμα ψήφου ώσ­τε να ασκείτε αυτό από τον τόπο κατοικίας σας, υποχρέωση που βάσει του Συντάγματος μετά την αναθεώρηση του έτους 2001 δεν θεσμοθετήθηκε εισέτι, από όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές κυβερνήσεις ως όφειλαν να είχαν πράξει. 

Κατόπιν τούτου είναι αδήριτη α­νάγκη να ξεκινήσει σταυροφο­ρία, για την επιτυχία της προσ­φυγής στο Συμβούλιο της Επικ­ράτειας (Σ.Τ.Ε,) αλλά και στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Προκειμένου να έχετε το δικαίω­μα ψήφου, δηλαδή του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε Εθνικές Εκλο­γές, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου και εάν διαμέ­νετε ανά την υφήλιο και να ασκείτε αυτό από τον τόπο κατοικί­ας, χωρίς να απαιτείται να έρχεσθε στην Ελλάδα, εφόσον έχετε την ελληνική υπηκοότητα. 

Με την συνδρομή των Ελλήνων, που διαβιούν στην αλλοδαπή, καθίσταται φανερό ότι διευρύνε­ται το εκλογικό σώμα και μάλισ­τα με σας τα ξενιτεμένα αδέλφια μας, που πάλλεται η καρδιά σας από αγάπη για την πατρίδα, ενώ αναμφισβήτητα έχετε μεγαλύτε­ρη ευαισθησία από «εμάς τους εντός συνόρων» στα Εθνικά Θέ­ματα και αγωνιάτε για το μέλλον, αλλά και την επιβίωση μας ως έθνους. 

Η δική σας ενεργή μαζική συμμέ­τοχη στα κοινό, όχι απλά μας ενώνει, αλλά πλέον αποτελούμε μια συνεκτική υπολογίσιμη δύνα­μη με τα είκοσι εκατομμύρια και πλέον Ελλήνων και έτσι διασφαλίζουμε τα εθνικό μας δίκαια, ό­πως: 

Κυπριακό, Βορειοηπειρωτικό, Προστασία ομογενών σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο Οι­κουμενικό Πατριαρχείο Νέας Ρώ­μης και Κωνσταντινουπόλεως, Αιγαίο, ΑΟΖ, Αιγιαλίτιδα Ζώνη, Εθνικό Εναέριο Χώρο κ.λ.π. 

Αναλογιστείτε, ότι εάν ψήφιζαν οι Έλληνες, που ζουν στο εξωτερικό κανένα τουρκικό προξενείο δεν θα επηρέαζε το εκλογικό α­ποτέλεσμα και δεν θα εκλέγονταν μόνο μουσουλμάνοι βουλευ­τές στη Ροδόπη με την ολέθρια πάντα συνδρομή των κομμάτων, που έγινε έτσι απλά για ψηφοθη­ρικούς λόγους. 

Προτείνω για την επιτυχία του εγχειρήματος να βγούμε προς ενημέρωση των απανταχού Ελλή­νων διαδικτυακά και σε συντονισμό με την δικηγόρο κυρία Μα­ρία Μαγδαληνή Τσίπρα, (δεν εί­ναι συγγενής του πρωθυπουρ­γού, αλλά σύζυγος Έλληνος Αξιωματικού πιλότου της Αεροπο­ρίας Στρατού ταγματάρχου κυ­ρίου Λάμπρου Κωτίτσα). 

Σας προτείνω και σας θερμοπαρακαλώ να ενεργοποιηθείτε άμε­σα, όπως και οι συγγενείς και φί­λοι σας, που έχουν ελληνική υπηκοότητα σε Κύπρο, Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο κλπ. 

Το μόνο που απαιτείται, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, είναι να συμπληρώσετε την “εν­τολή για δικαίωμα ψήφου” και να την στείλετε με email ή με επι­στολή στην δικηγόρο κ. Τσίπρα, (ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ 11 ΑΘΗΝΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΤΚ: 10682) που αφιλοκερδώς ανέλαβε την Ιερή αυτή Αποστολή και πρό­θυμα θα απαντήσει σε κάθε ερώ­τημα σας!!!! 

Με βαθειά εκτίμηση και αγάπη 
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ. 
Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγός ε.α 

(ΣΤΟΧΟΣ-02/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger