Αρχική » » ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Του Κώστα Βαξεβάνη 

Πληρώσαμε ένα εκατομμύριο σε μαύρες σακούλες και βράβευσαν τον Παπανδρέου. 
Όχι μόνο προκύπτει πως εξαγοράσαμε με δημόσιο χρήμα τίτλους και βραβεία για τον Παπανδρέου, αλλά αποδεικνύεται ότι και πάλι εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν με σκοτεινό τρόπο και για σκοτεινούς σκοπούς.

Λεφτά υπήρχαν, όπως πολύ σωστά έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου. Τόσα πολλά, που διπλωματικοί υπάλληλοι τα μετέφεραν με μαύρες σακούλες στο εξωτερικό, σε οργανώ­σεις οι οποίες βράβευαν τον Γιώργο Παπανδρέου ως «Άνδρα της Χρονιάς». Ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Άλεξ Ρόντος, ο οποίος ήδη είναι υπόδικος για τον τρόπο που χρηματοδότησε υπαρκτές και ανύπαρκτες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις επί των ημερών του στο υπουργείο Εξωτερικών, ελέγχεται από την Εισαγγελία, γιατί φέρεται να έχει δώσει εντολή να παραδοθούν 900.000 δολάρια στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «East West Institute» (EWI), η οποία ωστόσο δεν είχε καμιά δραστηριότητα στην Ελλάδα ώστε να δικαιούται χρηματοδότηση από το ελληνικό ΥΠΕΞ. Τμήμα των χρημάτων παραδόθηκε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο στην οργάνωση, η οποία ήταν αυτή που βράβευσε τον Παπανδρέου ως Άνδρα της Χρονιάς το 2000....
Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό που προκύπτει από την απλή λογι­κή, πως δηλαδή φαίνεται να εξαγοράσαμε με δημόσιο χρή­μα τίτλους και βραβεία για τον Παπαν­δρέου, αλλά πως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν με σκοτεινό τρόπο και για σκοτει­νούς σκοπούς. 

Την εκταμίευση υπέρ της ΜΚΟ «βρά­βευσης Παπανδρέου» συνυπογράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει προϊ­στορία στο διαρκές σκάνδαλο των ΜΚΟ. Ο Λοβέρδος ήταν αυτός που φρόντισε όχι μόνο να χρηματοδοτήσει αλλά και να καλύψει τη γνωστή ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», όταν αποκαλύφθη­κε πως δεν είχε πραγματικό έργο στο Λί­βανο, κάνοντας ταξίδι στη Βηρυτό για να φωτογραφηθεί και να συγχαρεί την οργά­νωση για το έργο αποναρκοθέτησης. 



Η αποκάλυψη της χρηματοδότησης της οργάνωσης που βράβευσε τον Παπανδρέου, βάζει φυσικά ερωτήματα για την ίδια την πολιτική. Πώς διαμορφώνονται δηλαδή οι ηγέτες, η εικόνα τους , οι βρα­βεύσεις τους και η κοινή γνώμη. 

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, η γενική διεύ­θυνση της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυ­ξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ, έστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ένα φάκελο, που αφορούσε την έρευνα της υπηρεσίας για την καταβολή προς τη αμερικανική ΜΚΟ «East West Institute» 609.610 δολαρίων. Όπως πε­ριγράφει η ΥΔΑΣ στο ενημερωτικό σημεί­ωμα, που συνοδεύει τα ντοκουμέντα, η καταβολή των χρημάτων έγινε στο πα­ράρτημα της οργάνωσης στο Βελιγράδι, το οποίο φαίνεται μάλιστα να έκλει­σε μετά από λίγο καιρό. Από την έρευ­να του ΥΠΕΞ προκύπτει πως δεν υπήρχε καμία εισήγηση από το ΥΠΕΞ ή άλλο σχετιζόμενο φορέα για να χρηματοδοτηθεί η οργάνωση. Γράφει συγκεκριμένα το ενη­μερωτικό του ΥΠΕΞ: 

«Τόσο η αρμόδια διεύθυνση χωρών Ν.Α. Ευρώπης του υπουργείου μας όσο και η πρεσβεία του Βελιγραδιού, μέσω της οποίας έγινε η καταβολή του ποσού: α. δεν είχαν εισηγηθεί την καταβολή του β. αγνοούν τους λόγους για τους οποίους έγινε η εκταμίευση αυτή και γ. δεν γνωρίζουν ποια εθνικά μας συμ­φέροντα εξυπηρέτησε η αποστολή τους. Επισημαίνουμε ότι η υπηρεσία μας υλο­ποιεί προγράμματα μέσω ελληνικών ΜΚΟ ή Διεθνών Οργανισμών και δεν εί­ναι αρμόδια για χρηματοδότηση αλλο­δαπών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου. Ξενίζει δε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι το ανωτέρω ποσό κατεβλήθη σε μετρητά και μάλιστα με Χ.Ε.Π. (Χρηματι­κή Εντολή Προπληρωμής), όχι απευθείας στις ΗΠΑ (όπου βρίσκεται η έδρα της ΜΚΟ) αλλά σε αγνώστων λοιπών στοιχεί­ων αλλοδαπό πολίτη στο Βελιγράδι. Σημειωτέον επίσης, ότι μολονότι η εν λόγω Χ.Ε.Π. έχει εκτελεσθεί, δεν ανευρέθη απόδειξη λήψης του ποσού». 

Το ποσό κατεβλήθη σε μετρητά και μάλιστα με Χρηματική Εντολή Προπληρωμής, όχι απευθείας στις ΗΠΑ (όπου βρίσκεται η έδρα της ΜΚΟ) αλλά σε αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλοδαπό πολίτη στο Βελιγράδι.

Το βραβείο και οι μαύρες σακούλες 

Στις 2 Μαΐου του 2000, η αμερικανι­κή οργάνωση «EasT West Institute», η οποία αποτελεί, όπως η ίδια περιγράφει στο site της, ένα think tank, μια οργά­νωση εκπόνησης στρατηγικής, βραβεύει τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Γιώρ­γο Παπανδρέου, και τον τούρκο ομό­λογό του, Ισμαήλ Τζεμ, ως «statesmen of the year». Η λαμπερή τελετή και το δείπνο γίνονται στο ξενοδοχείο CrandHyatt στην Park Avenue της Νέας Υόρκης. Παρευρίσκονται υψηλοί καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η αμερικανίδα ΥΠΕΞ Μαντλίν Ολμπράιτ, η ηθοποιός Ολυ­μπία Δουκάκη και ο Τζορτζ Σόρος. 

Στις 4 Ιουλίου του 2002, ο Γιώργος Πα­πανδρέου, ως υπουργός Εξωτερικών, με απόφασή του, εγκρίνει δαπάνη 500.000 δολαρίων από τον προ­ϋπολογισμό του υπουργείου, «για το Ιν­στιτούτο East West, οδός Zmaj Jovina 34 - Belgrade, τηλ 003811-328330 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ». 

Το σημαντικότερο είναι ότι το ποσό δεν στέλνεται με επιταγή στην οργάνωση στην Αμερική αλλά εκταμιεύεται από την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι μέσω χρηματικού εντάλματος προπλη­ρωμής και ανατίθεται στον υπάλληλο της πρεσβείας, Αντώνη Σγουρόπουλο, να παραδώσει το ποσό, μετρητά, σε κάποιον άγνωστο. 

Την υπουργική απόφαση για τη χρηματοδότηση της East West Institute συνυπογράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ως υφυπουργός Εξωτερικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, επί των ημερών του στο υπουργείο Εξωτερικών ιδιαίτερα ευνοήθηκε μια ΜΚΟ, το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης (ΙΜΙ). Τότε η χρηματοδότηση της ΙΜΙ αυξάνεται κατακόρυφα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών, από 1.144.533 ευρώ που έλαβε κατά τα έτη 2000 και 2001, εκτοξεύτηκε σε 7.841.064 ευρώ την τριετία 2002-2004. Όταν γνωστοποιήθηκαν βάσιμες καταγγελίες ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ δεν είχε στην ουσία πραγματικό αντικείμενο, ο Ανδρέας Λοβέρδος έσπευσε στο Λίβανο προκειμένου να φωτογραφηθεί στους χώρους δράσης της ΜΚΟ, όπως επίσης και να συγχαρεί προσωπικά έναν-έναν τους άντρες του (ΙΜΙ), για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 

Από την αλληλογραφία της εποχής μετα­ξύ ΥΠΕΞ και πρεσβείας στο Βελιγράδι, που παραδόθηκε στην εισαγγελέα Αγγε­λική Τριαντάφυλλου, προκύπτει πως ο πρέσβης Μιχάλης Σπινέλλης, στις 4 Φε­βρουάριου 2002, ενημέρωσε το ΥΠΕΞ και τον Άλεξ Ρόντο, πως, όπως τον ενη­μέρωσε ο αντιπρόεδρός της EWI, η Ελ­λάδα είχε δεσμευτεί για την καταβολή 900.000 δολαρίων στην οργάνωση και είχε καταβάλει, εκτός από τις 500.000, ακόμη 109.610 δολάρια στις 21 Δεκεμ­βρίου 2001. Δηλαδή, μερικούς μήνες μετά τη βράβευση του Παπανδρέου ως πολιτικού άντρα της χρονιάς. 

Ο Αντώνης Σγουρόπουλος, ο οποίος πα­ρέδωσε τις 500.000 δολάρια σε σακού­λα σε άγνωστο στο Βελιγράδι, υπηρετεί σήμερα στην Προεδρία της Δημοκρατί­ας. To Hot Doc επικοινώνησε μαζί του, για να διαλευκάνει τις συνθήκες εκείνης της περίεργης αποστολής αλλά ο κύριος Σγουρόπουλος απάντησε πως ό,τι είχε να πει για αυτή την υπόθεση τα κατέθεσε στην Εισαγγελία. 

Η απόφαση για να χρηματοδοτηθεί μια οργάνωση χωρίς δράση στην Ελλάδα είναι εκ των πραγμάτων παράνομη. Περίεργη είναι και η έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής σε μετρητά και σε... σακούλες, αντί της έκδοσης επιταγής. 

Λοιμός, σεισμός και καταποντισμός 

Την απόφαση «ενίσχυσης» της EWI από το ΥΠΕΞ υπέγραψαν, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Άλεξ Ρόντος ως διευθυντής της ΥΔΑΣ, που έχει την ευθύ­νη για τις ΜΚΟ, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο διευθυντής της Β5, Ν. Μπάζας. Η από­φαση για να χρηματοδοτηθεί μια οργά­νωση χωρίς δράση στην Ελλάδα είναι εκ των πραγμάτων παράνομη. Περίεργη εί­ναι και η έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής σε μετρητά και σε... σα­κούλες, αντί της έκδοσης επιταγής. Κυρίως περίεργη, όμως, είναι η αιτιολογία, που χρησιμοποιείται στην υπουργική απόφαση, προκειμένου να χρηματοδο­τηθεί η οργάνωση. Γίνεται επίκληση του ν. 2594/1998, που προβλέπει «δαπάνες βοήθειας προς ξένες χώρες λόγω θεομη­νιών ή πολεμικών, πολιτικών και άλλων γεγονότων». Η EWI δεν αντιμετωπίζει, από ό,τι προκύπτει από το καταστατικό της, τέτοιους... λοιμούς και καταποντι­σμούς, αλλά αποτελεί μια οργάνωση κει­μένων στρατηγικής. 

Στις 2 Μαΐου του 2000, η αμερικανική οργάνωση «East West Institute» βραβεύει τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου, και τον τούρκο ομόλογό του, Ισμαήλ Τζεμ, ως «statesmen of the year». 

«Ο λομπισμός και η προώθηση προσωπικοτήτων είναι ένας εκφυλισμός της πολιτικής, στην οποία υποδουλώνεται σταδιακά η κοινή γνώμη. Αυτοί οι άνθρωποι επιβάλλονται ως σπουδαίοι επειδή έκατσαν σε κάποιες καρέκλες φόρουμ, που μπορεί να πλήρωσαν είτε με χρήματα είτε με την υποδούλωση τους». 

Τον Αύγουστο του 2015, η ΥΔΑΣ έστειλε επιστολή προς την πρεσβεία στο Βελιγράδι διατυπώνοντας ακριβώς αυτά τα ερωτήματα για τη χρηματοδότηση της EWI από την Ελλάδα. Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο πρέσβης Κ. Οικονομίδης από το Βελιγράδι απαντά πως δεν βρέθηκαν παρά δύο έγγραφα στην πρεσβεία σχετικά με την υπόθεση (εννοεί τα έγγραφα Σπινέλλη) και πως οι προσπάθειες να επικοινωνήσουν με την οργάνωση που έλαβε τα λεφτά στο Βελιγράδι ήταν άκαρπες αφού έκλεισε το παράρτημά της. Ο πρέσβης καταλήγει πως «είναι ανέφικτη η διευκρίνιση λεπτομερειών του προγράμματος, όπως επίσης και του οφέλους, που τυχόν αποκόμισε η χώρα μας από τη χρηματοδότησή του». 

Σχετικά έγγραφα και παραστατικά όμως δεν υπάρχουν ούτε στο υπουργείο Εξω­τερικών. Όπως απαντά σε σχετικό ερώ­τημα της ΥΔΑΣ, ο πρέσβης Βασίλης Μπορνόβας, από τη διεύθυνση A3 του ΥΠΕΞ, «δεν ανευρέθη σχετική εξερχόμενη αλληλογραφία. Ως εκ τούτου, συνάγουμε ότι δεν υπήρξε συναφώς εισή­γηση της A3 Διευθύνσεως προς την τότε πολιτική ηγεσία». 

Λόμπι, προφίλ και πολιτικές που. ..κοστίζουν 

Ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Άλεξ Ρόντος, ο οποίος ήδη είναι υπόδικος για τον τρόπο που χρηματοδότησε υπαρκτές και ανύπαρκτες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις επί των ημερών του στο υπουργείο Εξωτερικών, ελέγχεται από την Εισαγγελία, γιατί φέρεται να έχει δώσει εντολή να παραδοθούν 900.000 δολάρια στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «East West Institute» (EWI), η οποία ωστόσο δεν είχε καμιά δραστηριότητα στην Ελλάδα ώστε να δικαιούται χρηματοδότηση από το ελληνικό ΥΠΕΞ. 


Η χρηματοδότηση της EWI, προφανώς, δεν είναι μόνο μια υπόθεση που αφορά τη Δικαιοσύνη. Όπως χαρακτηριστικά λένε στο Hot Doc διπλωμάτες, «τόσο η EWI όσο και άλλες οργανώσεις που αλληλοπλέκονται με αυτήν, όπως αυτές του Σόρος, αναλαμβάνουν τη δημιουργία του προφίλ κάποιων πολιτικών, με αντάλλαγ­μα την ευθυγράμμισή τους με πολιτικές που υπαγορεύουν έμμεσα ή άμεσα. Η EWI, εκτός από τη βράβευση του Παπανδρέου, δημιούργησε και το διεθνές προφίλ του Παπανδρέου. Ο λομπισμός και η προώθηση προσωπικοτήτων, που μπορεί να μην είναι καν προσωπικότητες στην πραγματικότητα, είναι ένας εκφυλι­σμός της πολιτικής, στην οποία υποδου­λώνεται σταδιακά η κοινή γνώμη. Αυτοί οι άνθρωποι επιβάλλονται ως σπουδαίοι επειδή έκατσαν σε κάποιες καρέκλες φό­ρουμ , που μπορεί να πλήρωσαν είτε με χρήματα είτε με την υποδούλωσή τους». Ενώ όλα αυτά μπορούν απλώς να εκφρα­στούν ως κρίσεις ή υποθέσεις, το πραγ­ματικό γεγονός είναι ένα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Άλεξ Ρόντος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, έδωσαν λεφτά του ελληνι­κού Δημοσίου, από αυτά δυστυχώς που δεν υπήρχαν, σε οργανώσεις, ενώ δεν εί­χαν κανένα δικαίωμα. 

Όπως επισημαίνει ο Παπανδρέου στο βιογραφικό του, είναι κάτοχος του βρα­βείου EAST WEST INSTITUTE, «σημαί­νων ανήρ έτους 2000». Μάλλον ξεχνά το «επί χρήμασι». HD 

(H0T D0C- HOT REPORT-24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015) 

1 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΣ 18-12-2015, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !
    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ !
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΗΔΗ ΣΤΑ 130 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΕΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ «ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ –ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ» !
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:
    1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !
    2) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ! ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !
    3) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ !
    4) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ , ΣΤΡΑΤΟΥ , ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .
    5) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ( ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ , ΔΕΞΙΟ , ΚΕΝΤΡΩΟ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΝΑΡΧΙΚΟ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ) !
    6) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !
    7) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ , ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ( ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ)
    8) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ , ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ! ΚΑΝΕΙΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ« ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !
    9) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ !
    10) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ «ΥΠΕΡ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΟΙ« !
    11) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ «ΠΟΝΤΙΩΝ« , «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ« , «ΒΛΑΧΩΝ« , «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ« , «ΚΡΗΤΩΝ« , «ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ« , «ΝΗΣΙΩΤΩΝ« , «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ« , «ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ« !
    12) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ( ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ , ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ , ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ , ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ) !
    13) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΜΑΜΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΪΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !
    14) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΚΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    ΚΑΝΑΛΙΑ . ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ «ΙΠΠΟΤΕΣ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΣ« !
    15) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ« !
    16) ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ PODEMOS ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !
    17) ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ« !
    ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΠΑΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ……….
    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger