Αρχική » » Συνεχής εκπαίδευση, παρά τις δυσκολίες

Συνεχής εκπαίδευση, παρά τις δυσκολίες


Αιχμή του δόρατος για τον ΕΣ ο κυβερνοπόλεμος. 

Ο ηλεκτρονικός πόλεμος και ο κυβερνοπόλεμος, μαζί με τις βολές και τις τακτικές κινήσεις μάχης, αποτελούν την αιχμή της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Στρατού Ξηράς. 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων ...
του Στρατού Ξηράς κατά τον μήνα Νοέμβριο, σύμφωνα με απολογιστική έκθεση του ΓΈΣ. Οι προγραμματισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχουν ως σκοπό την αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμό­τητας των σχηματισμών και μονά­δων σε καίριους τομείς, όπως, τακτι­κή μάχης, βολές, τακτικές αποφυγής από όπλα ή μέσα του εχθρού με έμφαση τις σύγχρονες μορφές πολέμου, όπως ψυχολογικές επιχειρήσεις επιρροής, κυβερ­νοπόλεμος, ηλεκτρονικός πόλεμος, δηλαδή επιχειρήσεις που επηρεάζουν ουσιαστικά τη διεξαγωγή και το αποτέλεσμα των επιχειρήσεων στο ευρύτερο πεδίο της μάχης. 

Ο αρχηγός του ΓΈΣ, Βασίλειος Τελλίδης (φωτό), απευ­θυνόμενος στα στελέχη και στους στρατιώτες θητείας, μετά το πέρας της επιτυχούς άσκησης ανακα­τάληψης βραχονησίδας, επεσήμανε: «Η εκπαίδευση αποτελεί την κύρια αποστολή του Στρατού Ξηράς σε και­ρό ειρήνης και για τον λόγο αυτόν έχει καθιερωθεί και εφαρμόζεται ένα εύ­καμπτο σύστημα εκπαίδευσης, σταθε­ρό επί των γενικών αρχών του, με προοπτική σε βάθος χρόνου και, ταυ­τόχρονα, με συνεχή δυναμική ως προς την τάση μετασχηματισμού, αναπροσαρμογής και επικαιροποίησης, αναλόγως των απαιτήσεων και των τιθεμένων περιορισμών». 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-12/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger