Αρχική » » Δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τους συνταξιούχους, τα λεγόμενα υποζύγια...

Δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τους συνταξιούχους, τα λεγόμενα υποζύγια...


Κύριε Διευθυντά, 

Αισθάνομαι την ανάγκη, ως αναγνώστης του «ΠΑΡΟΝ» από την έκδοσή του και με την ευκαιρία των άγιων ημερών, να ευχηθώ σε εσάς προσωπικώς και μέσω υμών σε όλο το συντακτικό προ­σωπικό της έγκριτης και έγκυρης κυριακάτικης εφημερίδας, που με τόσο κόπο και αντικειμε­νικότητα πασχίζετε για την ενη­μέρωσή μας, καλά Χριστούγεν­να και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και προκοπή για την πατρίδα μας και τον βασανισμέ­νο λαό της, που τόσο σκληρά δοκιμάζεται την τελευταία εξαε­τία, όχι μόνον οικονομικώς αλλά και στους υπόλοιπους τομείς δραστηριότητος της ελληνικής κοινωνίας...
 
Σε ό,τι αφορά εμάς τους βετεράνους ξωμάχους. που κρεμά­σαμε κάσκες, μάσκες, φόρμες και αλεξίπτωτα, παραδώσαντες τη σκυτάλη στους νεότερους, άξιους συνεχιστές εναέριους φύλακες της ασφάλειας και της τιμής της πατρίδας μας, και που η Πολιτεία, δυστυχώς, φρόντισε για την αφαίμαξη της ήδη πενιχρής σύνταξής μας κατά 65%, συνεχίζουμε παρά ταύτα να πε­ριμένουμε με υπομονή και αξιο­πρέπεια την υλοποίηση των κατ' επανάληψη υποσχέσεων του ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένου περί εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ και επιτέλους την άρση της κατάφωρης εις βάρος μας αδικίας. Ελπίζουμε και δεν λέμε τουλάχι­στον ακόμα έπεα πτερόεντα ή verba volant. Αλλά, βέβαια, ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας... Πού να μείνει, άλλωστε, χρόνος στους πολιτικούς ταγούς μας να ασχοληθούν με τους συνταξιούχους, τα λεγόμενα υποζύγια, ό­ταν όλα τα έχουν επιλύσει, όπως οικονομία, παιδεία, υγεία, εθνικά κ.λπ. Η δε «Πόλις εάλω» κυριο­λεκτικά και εκείνοι επιτέλους έ­λυσαν το φλέγον θέμα της συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, προκαλώντας άλλη μια φορά τον διχασμό της ελληνικής κοινωνίας με τα καμώματά τους! Λαμπρά! Έκτακτα! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοινός νους στους εκάστοτε κυβερνώντες. 

Αλλά, φευ, σ' αυτήν τη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, μάταιο να περιμένει κανείς πως θα βγει νοημοσύνης ήλιος ! Τέλος, οφείλουμε να ομολο­γήσουμε την απόλυτη ικανοποί­ησή μας από τη δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα -την οποία πληροφορηθήκαμε πάλι από τη σχετική στήλη του «ΠΑΡΟΝ» φύλλο 6 Δεκεμβρίου 2015- προς τιμήν του, ότι κακώς τα μετοχικά ταμεία στελεχών των ΕΔ αντιμετωπίστηκαν ως ασφαλιστικοί φορείς και υπέστη­σαν όσα υπέστησαν, καθ' όσον τυγχάνουν αυτοχρηματοδοτούμενοι οργανισμοί, υποσχεθείς επίσης ότι δεν θα γίνουν άλλες περικοπές στις συντάξεις στρατιωτικών. Ίδωμεν. 

Ηλίας Κατρής-Υποπτέραρχος (ΙΠΤ) ε.α-Πεντέλη 
(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-20/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger