Αρχική » » Και έτσι γίναμε το πτυελοδοχείον της Ευρώπης ...

Και έτσι γίναμε το πτυελοδοχείον της Ευρώπης ...


Οι Τούρκοι θα πάρουν το μπαχτσίσι και τα οφέλη της βίζας και θα «πετάξουν» χιλιάδες μετανάστες (ανάμεσά τους έναν στρατό από μέλη τον «ISIS») στα ελληνικά νησιά και στην ηπειρωτική μας χώρα... 

Του Γιώργου Τράγκα 

Τελικά, μονά ζυγά, όλα τα παίρνει η Τουρκία! Και εμείς, «φτωχοί συγγενείς», πάντα υποχωρούμε σε όλες τις απαιτήσεις της Άγκυρας, αφού οι φίλοι μας και σύμμαχοί μας -πότε οι Ευρωπαίοι και πότε οι Αμερικανοί- κάνουν όλα τα χατίρια στον σουλτάνο! Έτσι, τώρα, ενώ αποσταθεροποίησαν πλήρως το πολιτικό σύστημα και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα για μια δόση 2 δισ. ευρώ (που και αυτή δεν πέρασε τα σύνορα, αλλά κρατήθηκε από το ΔΝΤ), έδωσαν, λέει, προκαταβολή 3 δισ. ευρώ στον Ερντογάν για να «κοντρολάρει» τη μεταναστευτική ροή προς τη Δύση! 

Μας δουλεύουνε! Όλοι γνωρίζουν στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης ότι ο μεγαλύτερος δουλέμπορος στην... εποχή μας είναι η Τουρκία, θησαυρίζουν το βαθύ κράτος και ο υπόκοσμος της γείτονος από τα 20 και πλέον δουλεμπορικά δίκτυα τα οποία είναι εγκατεστημένα στις ακτές απέναντι από τα νησιά μας. 

Η κυρία Μέρκελ, κλείνοντας τον κύκλο της, διαπράττει ένα ακόμα μεγάλο έγκλημα, καθώς πιστεύει ότι θα αναχαιτίσει την αλλοίωση του γερμανικού πληθυσμού από τους χιλιάδες μουσουλμάνους επιταχύνοντας τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας και δίνοντας απλόχερα βίζες σε όσους Τούρκους θέλουν να κινηθούν ή να εγκατασταθούν στην Ευρώπη! Συγχρόνως, θέλει να πιέσει τους Έλληνες να αποδεχθούν τον συνέλεγχο των θαλάσσιων συνόρων τους με τους Τούρκους, δηλαδή ζητά κοινές περιπολίες Ελλήνων και Τούρκων, άρα και μεγαλύτερη εμπέδωση της αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο ελληνικό αρχιπέλαγος. Να πάμε, δηλαδή, ένα βήμα πιο κάτω από τα Ίμια και τις «γκρίζες ζώνες» που δημιούργησε ο αλήστου μνήμης Σημίτης! 

Στην πραγματικότητα, οι Τούρκοι θα πάρουν το μπαχτσίσι και τα οφέλη της βίζας (μάλιστα ο Νταβούτογλου στις δηλώσεις του είπε ότι η Ευρώπη είναι το κοινό μας σπίτι!) και θα «πετάξουν» χιλιάδες μετανάστες (ανάμεσά τους έναν στρατό από μέλη του «ISIS») στα ελληνικά νησιά και στην ηπειρωτική μας χώρα. Άλλωστε, ο μεγάλος αγωγός του ισλαμικού φονταμενταλισμοΰ και της διείσδυσης χιλιάδων μαχητών του «ISIS» στη Δύση είναι η Τουρκία. 

Μαθαίνω ότι το Μεταναστευτικό θα περάσει στα χέρια του Πάνου Καμμένου. Ο υπουργός Άμυνας, όπως αναφέρουν πηγές μου, χρησιμοποιώντας τη ΜΟΜΑ, θα επιχειρήσει να κατασκευάσει μια σειρά καταυλισμούς τόσο στα νησιά όσο και στην ηπειρωτική χώρα. 

Οι Ευρωπαίοι ορθώνουν φράχτες, θεωρώντας, πλέον, την Ελλάδα πτυελοδοχείον της Γηραιός Ηπείρου. Είμαστε ο χώρος στον οποίο πειραματίζονται οικονομικά, λεηλατούν τους κατοίκους, απομυζούν τα τελευταία δημόσια ασημικά του, τον χρησιμοποιούν όποτε γουστάρουν σαν ένα αβύθιστο αεροπλανοφόρο, σαν μια γέφυρα προς τη διακεκομμένη ζώνη της Μέσης Ανατολής. 

Οι Έλληνες δεν αντιδρούν, η πολιτική ηγεσία τους είναι συνεχώς στα γόνατα και με τα μούτρα στο χώμα! Δεν έχουν φροντίσει να έχουν καμία έξοδο κινδύνου και απλώς -όπως άλλοτε- φωνάζουν: «Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω»! 

Έτσι, ο «σύγχρονος σουλτάνος» και η κυρία από το Βερολίνο συναποφάσισαν να παίρνει τα λεφτά η Τουρκία και να μας αδειάζουν χιλιάδες μουσουλμάνους στα νησιά... Μήπως πιστεύουμε ότι η Τουρκία θα αναχαιτίσει τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη; Γιατί, εάν το πιστεύουμε, κούνια που μας κούναγε... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ(Ελεύθερος Σκοπευτής)-01/12/2015]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger