Αρχική » » Δουλεύουν για τους ξένους, αλλά και για την πάρτη τους...

Δουλεύουν για τους ξένους, αλλά και για την πάρτη τους...


Αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, αυτά που ακούμε να έρχονται, είναι εφιαλτικά και δείχνουν τον ψυχισμό και το πολιτικό ήθος, τόσο του πρωθυπουργού όσο και των στενών συνεργατών του. 

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

Όλα σιγά-σιγά αποκαλύπτονται. Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Αριστερά ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με τα συμφέροντα των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων. 

Είναι μια κυβέρνηση που δουλεύει για τους ξένους, αλλά και για την πάρτη της... Αυτά που κυριαρχούν σε όλες τις πολιτικές επιλογές, αποφάσεις και κινήσεις της είναι ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός, ο καιροσκοπισμός, η ιδιοτέλεια και η κερδοσκοπία. Θέλει απλά να παραμείνει όσο γίνεται στην εξουσία, υποστηριζόμενη από ξένα και ντόπια κέντρα, προκειμένου να καρπωθεί τα οφέλη της και όχι για να αποτρέψει άλλα δεινά και βάσανα για τον ελληνικό λαό. 

Αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, αυτά που ακούμε να έρχονται, είναι εφιαλτικά και δείχνουν τον ψυχισμό και το πολιτικό ήθος, τόσο του πρωθυπουργού όσο και των στενών συνεργατών του. 

Πέρασαν οριακά σε αριθμό βουλευτών και με πρωτοφανή ψυχρότητα έναν Προϋπολογισμό που καίει την Οικονομία και τα εισοδήματα ενός ολόκληρου πληθυσμού. Πειθήνια όργανα των ξένων δυνάμεων κατοχής, φέρνουν το Περιουσιολόγιο και τον εφάπαξ περιουσιακό φόρο παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα, τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας σε κίνδυνο από εγκληματικές ενέργειες όλη την κοινωνία. Όλες οι ενώσεις των εισαγγελέων και των δικαστών ήδη εκφράζουν τις ανησυχίες τους για αυτά που φέρνει ο Τσίπρας και οι υπουργοί του, καθοδηγούμενοι από τους ξένους παράγοντες. 

Ο πολιτικός αμοραλισμός που τους διακρίνει φαίνεται από τον κυνισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα και τις παρανομίες στελεχών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με όσα γράφονται και φαίνονται, ο καθένας έχει στήσει το «μαγαζί» του και δουλεύει για πάρτη του, αξιοποιώντας το μερίδιό του στη διαχείριση της μπίζνας του χρέους και της εθνικής υποτέλειας. Έτσι. ολοένα και περισσότερα γράφονται για τον Σταθάκη, τον Φλαμπουράρη και τους άλλους εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός! Μια χρεοκοπημένη χώρα αγοράζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια μεταχειρισμένο και σάπιο πολεμικό υλικό, που χρειάζεται άλλα τόσα για να συντηρηθεί και κανείς δεν αντιδρά. Μοιράζουμε σακιά με λεφτά σε εμπόρους όπλων, ενώ δεν δίνουμε φάρμακα σε καρκινοπαθείς και φορείς του AIDS! 

Ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτεται ο ρόλος που έπαιξε και παίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Τώρα, αντιλαμβάνονται όλοι το πολιτικό θέατρο που αυτός και μια χούφτα συνεργατών του έπαιξαν, υποστηριζόμενοι από ξένες και ντόπιες δυνάμεις, προκειμένου να καταλάβουν την εξουσία. 

Αυτόν τον καιρό, στα παρασκήνια της πολιτικής ζωής, ψάχνουν να βρουν αποστάτες ώστε ο Τσίπρας να κατορθώσει να περάσει το Ασφαλιστικό και όλα τα άλλα σφαγιαστικά μέτρα, παραμένοντας στο Μαξίμου. Είναι ο «κατάλληλος άνθρωπος», όχι μόνο για να εφαρμοστεί πλήρως το δόγμα του ΣΟΚ στην Ελλάδα, ισοπεδώνοντας τον πληθυσμό, αλλά και για να υπάρξουν οι αναγκαίες υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα. Είναι θέμα δύο-τριών μηνών να ξεκινήσει η «λύση» του Κυπριακού όπως ακριβώς τη θέλει η Ουάσινγκτον και να αρχίσουν οι κοινές περιπολίες στο Αιγαίο με την Τουρκία. Ήδη οι Τούρκοι σουλατσάρουν με την άνεσή τους σε όλο το Αιγαίο, ενώ ξεκίνησαν πάλι μαζικά οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας. 

Ο Τσίπρας είναι, επίσης, ο «κατάλληλος άνθρωπος» για να τελειώνουμε οριστικά με την ονομασία των Σκοπίων και να αποδεχτούμε την ένταξη του γειτονικού κράτους με τις αλυτρωτικές διαθέσεις στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη. Ο μοιραίος, όπως όλα δείχνουν, Έλληνας πρωθυπουργός, θα μεταμορφώσει την Ελλάδα σε μια πραγματική «χωματερή» μεταναστών και σε έναν απέραντο καταυλισμό προσφύγων. Γι΄ αυτό «επένδυσαν» και επενδύουν πάνω του πολλά ξένα κέντρα (πολιτικά και οικονομικά), τα οποία είναι έτοιμα να δώσουν κάτι παραπάνω, προκειμένου να βρουν τους απαραίτητους αποστάτες στην αντιπολίτευση για να τον στηρίξουν ή να οδηγήσουν τις εξελίξεις σε μια Οικουμενική με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, για να είναι σίγουροι ότι θα μας πάνε εκεί που θέλουν αυτοί... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-07/12/2015] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger