Αρχική » » Το έμαθε μέσω ίντερνετ

Το έμαθε μέσω ίντερνετ


Την ημέρα που η κυβέρνηση α­πέσυρε το παράλληλο πρόγραμ­μα, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε διαρκείς διαβουλεύσεις με Ευρωπαίους ηγέτες, αλλά και με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυ­φής στις Βρυξέλλες. Ως εκ τού­του, ήταν αδύνατον για μέλη της κυβέρνησης να επικοινωνή­σουν μαζί του. Έτσι, ο πρωθυπουργός φέρεται να... έμαθε μέ­σω twitter από το tablet του ότι η κυβέρνησή του αποσύρει το... παράλληλο πρόγραμμα από τη Βουλή! 

Στην αρχή δεν το πίστεψε, αλλά όταν είδε ένα-ένα τα ΜΜΕ στο twitter να το αναφέρουν, τότε κατάλαβε ότι ...κάτι συμβαίνει. Και ε­πικοινώνησε με στενούς του συνερ­γάτες, που του είπαν τα δυσάρεστα νέα για τις απαιτήσεις των δανειστών στο Euroworking Group. 

(ΑΠΟΨΗ-24/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger