Αρχική » » Ετοιμάσου για... (καθόλου ηρωική) έξοδο, Καμμένε!

Ετοιμάσου για... (καθόλου ηρωική) έξοδο, Καμμένε!


του Ησαΐα Κωνσταντινίδη 

Είπε ο Πάνος Καμμέ­νος, «υπουργός» ε­θνικής (;) άμυνας και πρόεδρος των... Εξαρτωμένων Ελλήνων (;), πριν από μερικές ημέρες, και την εξής «ΚΟΥΦΗ» φράση: «Να κάνουμε δημοψήφισμα για τη διαπραγμάτευση»!!! Και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι (για πολλο­στή φορά) μαζί του! Τι ήταν πάλι αυτό που είπε; Ίσως... ξέχασε ότι μόλις πριν από λίγους μήνες (5 Ιουλίου 2015) η άθλια κυβέρνηση στην οποία μετέχει είχε προκηρύ­ξει ξαφνικά δημοψήφισμα για το Ι­ΔΙΟ ακριβώς θέμα, με τη γνωστή ιλαροτραγική κατάληξη!... 

Τι είχε συμβεί τότε; Όπως αποκά­λυψε πρόσφατα η άξια Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας (ο πρωθυπουργός της καταστροφής), πανικόβλητος από τα όσα του ζητούσαν οι βαθύτατα ανθέλ­ληνες διεθνείς τοκογλύφοι, κατέ­φυγε στη «λύση» του δημοψηφί­σματος, πιστεύοντας... ότι ο λαός -τρομοκρατημένος από ΟΛΟΥΣ τους παλαιοκομματικούς και από τους διάφορους «πρετεντέρηδες» των mega-λων καναλιών- θα ψή­φιζε τελικά «Ναι» στα νέα τοκογλυφικά-αντιλαϊκά μέτρα! Δυστυχώς όμως για τον Αλέξη, ο ελληνικός λαός -παρά την πρωτο­φανή τρομοκράτηση που υπέστη- βροντοφώναξε «ΟΧΙ» σε ποσοστό 62%!!! Τότε, σύμφωνα και πάλι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο ε­πιτελείο του Τσίπρα επικράτησε... ατμόσφαιρα κηδείας! 

Φυσικά γνωρίζουμε πώς οι ελεει­νοί Τσιπροκαμμένοι, τα πιστά αυ­τά όργανα των διεθνών τοκογλύ­φων, αντέστρεψαν ΧΥΔΑΙΑ, ΠΑ­ΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ το «Όχι» του δημοψηφίσματος και το έκαναν... «Ναι» σε όλα! 

Έπεσαν οι γελοίοι όχι απλά στα «τέσσερα» (όπως ο Σαμαράς το 2012), αλλά ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, μην τυχόν και... χάσουμε το καταρα­μένο ευρώ που μας κατέστρε­ψε!... Και έρχεται τώρα ο Πάνος Καμμένος, ο ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ», να προτείνει ξανά δημοψήφισμα!!! 

Γιατί, ρε Πάνο, να κάνετε δημοψή­φισμα; Αφού εσύ και ο «σύντρο­φός» σου ο Τσίπρας ΔΕΝ σέβεστε τα αποτελέσματα των δημοψηφι­σμάτων! 

Λίγο πριν το οριστικό πολιτικό τέ­λος τους, οι Τσιπροκαμμένοι έ­χουν γίνει εντελώς γελοίοι. Είναι άθλιες φιγούρες ενός κουκλοθεά­τρου του ΘΑΝΑΤΟΥ, που κατά μί­α περίεργη συγκυρία της ιστορί­ας παρασέρνει ολόκληρη τη χώ­ρα στην απόλυτη καταστροφή!... Εμείς λοιπόν, Πάνο Καμμένο, λέ­με κάτι άλλο: αντί του δημοψηφί­σματος (του οποίου το αποτέλε­σμα δεν πρόκειται, έτσι κι αλλιώς, να σεβαστείς!), να πάρουμε... μία βρεγμένη σανίδα και να σας κυνη­γήσουμε, εσάς τους Συριζανελαίους, έως ότου φύγετε για πάντα από τις ζωές μας, έως ότου ξεβρωμίσει ο τόπος μας από τη συ­γκυβέρνηση του ολέθρου που μας οδηγεί αναπόφευκτα σε νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-12/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger