Αρχική » » Τα ακροδεξιά μυστήρια της Λέσχης

Τα ακροδεξιά μυστήρια της Λέσχης


Κεντρικό θέμα για την εσωκομματική «κου­ζίνα» της Ν.Δ. αποτελούν από χθες τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος για τις «προχωρημένες ζυμώσεις» για δημιουργία δεξιού κόμματος. Σημειωτέον ότι ο Τ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι επικεφαλής ενός τέ­τοιου κόμματος δεν πρέπει να τεθεί πολιτικός - αντιθέτως έφερε ως παράδειγμα ενός «ιδανικού ηγέτη» τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. 

Και εκεί αρχίζει να... περιπλέκεται το πράγμα, αφού σήμερα το βράδυ... όλως τυχαίως ο εν λόγω... στρατηγός διοργανώνει εκδήλωση στην Αθηναϊκή Λέσχη. 

Κατά πληροφορίες, πολλά στελέχη της «λαϊκής Δεξιάς», αλλά και σκληροπυρηνικοί δεξιοί έχουν λάβει ήδη από την περασμένη εβδομάδα προ­σκλήσεις για να παραστούν στην αποψινή εκδή­λωση, η οποία παραπέμπει σε «γεννητούρια» νέ­ου δεξιού κόμματος. 

Σε κάθε περίπτωση, αν και ο στρατηγός Φρ. Φράγκος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως προς το τι ακριβώς θέλει να κάνει -κόμμα ή κάτι άλ­λο- είναι προφανές ότι στη Δεξιά και την Κεντρο­δεξιά αρκετοί θα μετρήσουν παρουσίες και απου­σίες απόψε στην Αθηναϊκή Λέσχη. 

Και αυτό δεν αφορά μόνο τη Ν.Δ., αλλά γενι­κότερα την «πολυκατοικία» -βάσει της αλήστου μνήμης θεωρίας του Γ. Καρατζαφέρη για την «πολυκατοικία της Δεξιάς». 

Μ' άλλα λόγια, προσκλήσεις έχουν λάβει και στελέχη που ανήκουν ή ανήκαν παλαιότερα στον ΛΑΟΣ, αφού στόχος του στρατηγού Φράγκου είναι να εκπροσωπηθούν όλοι οι... όροφοι της πολυκατοικίας. 

(ΑΥΓΗ-09/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger