Αρχική » » Ο υπουργός στο πιλοτήριο

Ο υπουργός στο πιλοτήριο


0 Πάνος Καμμένος έχει συνολικά στο ενεργητικό του 800 ώρες εκπαίδευσης και πτήσης. 

Η ΟΛΟΗΜΕΡΗ αυτοψία του Πάνου Καμμένου στα hot spots των νησιών την περασμένη Τρίτη έκρυβε μια έκπληξη για τον αρχη­γό του ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη και τους 6-7 υπουργι­κούς συνεργάτες που επιβιβάστη­καν μαζί του στο ελικόπτερο από το Σχιστό. Ο υπουργός Άμυνας κάθισε στη θέση του συγκυβερνήτη και πιλοτάρισε για αρκετή ώρα το Χιούι, αποσπώντας άκρως κολα­κευτικά σχόλια για την επιδεξιότητά του στους δύσκολους χειρισμούς. 

0 κ. Καμμένος, λάτρης των ελι­κοπτέρων, είναι πολύ πεπειρα­μένος, αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος....
στον «Ενικό» και στον Νίκο Χατζηνικολάου, έχει συνολικά στο ενεργητικό του 800 ώρες εκπαί­δευσης και πτήσης. 

Το ελικόπτερο αναχώρησε περίπου στις 2 το μεσημέρι από το Σχιστό και μετέβη διαδοχικά στη Λέρο, τη Χίο και τη Μυτιλή­νη. Στον τελευταίο σταθμό έφτασε στις 7 το απόγευμα, οπότε πλέον είχε βραδιάσει. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεναγήθηκε στο hot spot του νησιού, το οποίο μόλις είχε αρχί­σει να λειτουργεί, και μετά κάθισε σε μια άκρη να πάρει μια ανάσα. Εκεί τον περίμενε μία πολύ ευχά­ριστη στιγμή, καθώς δύο μικρές προσφυγοπούλες έσπευσαν να του προσφέρουν μια κούπα ζεστό τσάι. Ο υπουργός τις αγκάλιασε για να τις ευχαριστήσει και λίγο αργότε­ρα επιβιβάστηκε ξανά στο Χιούι. 

Στην Αθήνα προσγειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ και ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για όσα είδε, ώστε ο κ. Τσίπρας να έχει πολ­λά επιχειρήματα στη «φαρέτρα» του την επόμενη ημέρα, οπότε και μετέβη στις Βρυξέλλες για την κρί­σιμη Σύνοδο Κορυφής... 

Α.Τ. 
(ΑΓΟΡΑ-20/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger