Αρχική » » Να μπει φόρος στον τουρισμό υπέρ των Ταμείων

Να μπει φόρος στον τουρισμό υπέρ των Ταμείων


ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ. 

Επιστολή έστειλαν τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και εν Ενεργεία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Αλέξη Τσίπρα και στους προ­έδρους των υπόλοιπων κομμάτων. Στην επιστολή καταγγέλλεται η επιδρομή μέσω πε­ρικοπών στις συντάξεις και προτείνεται η επιβολή ειδι­κού τέλους στους τουρίστες, το οποίο θα πηγαίνει στα Ταμεία τους, όπως ακριβώς γίνεται και σε άλλες χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία). 

Η επιστολή αναφέρει, μεταξύ άλλων:... «Εδώ και έξι χρόνια βιώνουμε τις χειρότερες ημέρες της ζωής μας, γιατί στοχοποιηθήκαμε περισσότερο από όλους τους κλάδους του Δημοσίου, αφού δεχθήκαμε 11 φορές περικοπές!... 

Οι περικοπές στην κύρια σύνταξη έχουν φθάσει μέ­χρι 67% και στα Ταμεία 73% μετά το PSI, που πάρθηκαν τα αποθέματα από τα Ταμεία. Τα λάθη είναι κα­κουργήματα. Μετά τις περικοπές που δεχθήκαμε, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα δάνεια που λάβαμε. Δεν μπορούμε να σπουδάσουμε τα παιδιά μας, ενώ πολλοί καταφεύγουν ακόμη και στα συσσίτια, προκειμένου να βρουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Βλέπουμε αυτοκτονίες σε καθημερινή βάση, ακόμη και στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, αναφέρει η επιστολή. Η Ένωση καταγγέλλει ότι, την ώρα που η κατάσταση διαρ­κώς χειροτερεύει, «βλέπουμε να γίνεται σπατάλη στο Δημόσιο και να σπαταλώνται δεκάδες εκατομμύρια ευ­ρώ σε ημετέρους. Παρότι έχουμε δικαιωθεί στα ανώτα­τα δικαστήρια για τις περικοπές, δεν βλέπουμε να μας τα επιστρέφει η κυβέρνηση». 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-20/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger