Αρχική » » ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ: ΟΡΓΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ: ΟΡΓΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ


Συγκλόνισε με την ομιλία του στην Θεσσα­λονίκη, στην εκδήλωση “Μένουμε Έλλη­νες, Μένουμε Ορθόδοξοι”, αλλά δεν έμεινε εκεί ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης που οργώνει όλη την Ελλάδα. Βρέθηκε την Δευτέρα 15 Φεβρουάριου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης και καθήλωσε το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης με τον γεμάτο παλμό και πατριωτικό του λόγο. Στη αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Σχολής Γο­νέων Κων. Κορομπίλης αναφέρθηκε στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς που χάθηκαν με το ελικόπτερο ΠΝ-28. 

Στη συνέχεια ο στρα­τηγός Φράγκος αναφέρθηκε στα τρία με­γάλα προβλήματα που είναι το.... Δημογραφικό, το μεταναστευτικό και το Προσφυγικό. Είπε χαρακτηριστικά ότι φτάσαμε σε ποσο­στό 4,7% Μουσουλμάνων στην χώρα μας και το ποσοστό αυτό μεγαλώνει με κίνδυ­νο ισλαμοποίησης της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα. Στο δημογραφικό τόνισε ότι εάν θέλει ένα Έθνος να παραμείνει πληθυσμιακά στα ίδια επίπεδα πρέ­πει ο δείκτης γεννήσεων ανά Ελληνίδα να είναι 2,1 αντί του εγκληματικού 1,1. Πρότεινε τρόπους για ενίσχυση της οικογένει­ας όπως είχε κάνει ο μακαριστός Αρχιεπί­σκοπος Χριστόδουλος. 

(ΣΤΟΧΟΣ-18/02/2016)

1 σχόλια:

  1. αν οργωνε ετσι και το Αιγαιο δεν θα ειχαμε λαθρομεταναστες........

    η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εχει καλυτερους στρατηγους .....
    δινουν αγωνα υπερ της ελλαδος στο ευρωκοινοβουλιο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger