Αρχική » » Σεβασμός και στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σεβασμός και στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις


Τρία παλικάρια, αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, έχασαν τπ ζωή τους την περασμένη εβδομάδα στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Θυσιάστηκαν προσπαθώντας να διαφυλάξουν τα σύνορα της πατρίδος, να προστατεύσουν όλους εμάς. Η απώλεια τους μας θύμισε -για άλλη μια φορά- ότι κάποιοι την ώρα που εμείς δουλεύουμε, γλεντάμε, κοιμόμαστε ήσυχοι στο κρεβάτι μας, δίνουν τον υπέρτατο αγώνα. Μας ξύπνησε από τον λήθαργο που μας έχει ρίξει η καθημερινότητά μας. 

Όλοι εμείς θα ξεπεράσουμε τον χαμό τους, θα τους αφήσουμε πίσω μας. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για ...
τις οικογένειές τους. Δεν ισχύει το ίδιο για τους συναδέλφους τους, που γνωρίζουν ότι, η δύ­σκολη δουλεία που κάνουν, μπορεί κάποια μέρα να τους φέρει στην ίδια θέση. Δείγμα σεβασμού στα παιδιά που έφυγαν, αλλά και σε όσους έχουν χαθεί μέχρι σήμερα με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να είναι η σκέψη μας προς τα όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που παίζουν καθημερινά «κορώνα γράμματα» τη ζωή τους. Γι΄ αυτό δεν χρειάζονται πολλά και μεγάλα λόγια από την πολιτική ηγεσία. Χρειάζονται πράξεις, ενέργειες στήριξης των αξιωματικών και των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν κάνει και κάνουν τα πάντα για να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια του λαού μας. 

Οι δύσκολες στιγμές που περνάμε δεν είναι δικαιολογία αναστολής εκ μέρους της Πολιτείας των αποφάσεων που χρειάζονται για να μπο­ρέσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι αφοσιωμένα στη δουλειά τους. Δεν πρέπει να μπαίνουν, δεν πρέπει να μπουν στον γενικό κανόνα των περικοπών μισθών και επιδομάτων. Οφείλουμε όλοι να τους αντιμετωπίζουμε ωε μια διαφορετική κατηγορία πο­λιτών. Το αξίζουν εκείνοι και οι οικογένειές τους. 

Γιάννης Τασσιόπουλος 
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ-13/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger